• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta 17 çıktı hamile miyim?

elsa1106

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2025
78
22
3
30
Kızlar selam.
Ben 17 kasımda ovitrelle iğne vuruldum 18 Kasım gecesi yumurtam çatladı ve doktorun dediği gibi değerlendirdik. İğnenin 11. Günü yani dün test yaptım (prodictor early) pozitifi görünce kan verdim 17 çıktı beta. Pazar günü tekrarlayacağım kan testini. Bugün sabah yine erken gebelik testi yaptım aynı marka. Size fotoğraf atacağım şimdi. Bana bir bugünkü yaptığım test bir tık daha koyu geldi. Sizce de öyle mi? Ve bi sorum daha var yumurtlamanın 10. Gününe göre betanın 17 çıkması normal midir?

Eklentiler

• 03AB460E-CDDA-43FA-A2A4-AAFC88B52019.webp
    03AB460E-CDDA-43FA-A2A4-AAFC88B52019.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar selam.
Ben 17 kasımda ovitrelle iğne vuruldum 18 Kasım gecesi yumurtam çatladı ve doktorun dediği gibi değerlendirdik. İğnenin 11. Günü yani dün test yaptım (prodictor early) pozitifi görünce kan verdim 17 çıktı beta. Pazar günü tekrarlayacağım kan testini. Bugün sabah yine erken gebelik testi yaptım aynı marka. Size fotoğraf atacağım şimdi. Bana bir bugünkü yaptığım test bir tık daha koyu geldi. Sizce de öyle mi? Ve bi sorum daha var yumurtlamanın 10. Gününe göre betanın 17 çıkması normal midir?
Ben catlatma iğnesi vurmamistim ama 10 kasimda doktorum yumurtan var bu ayi bi degerlendir demisti. 10 ve 12 kasimda iliski olmustu. 24 kasimda test yaptim 63 beta çıktı yani 14.gunde. simdi soyle hesapliyorum 2 kat artiyorsa 2gunde . 12.gun 31 beta 10.gun 15 beta oluyor. Kendimden yola cikarak bence 10.gune gore normal betaniz. Ha ama şöyle bir durum var benimki saglikli bir gebelik mi henuz bilmiyorum.

Back
X