Beta 2,30 daha sonra yükselir mi

Zehraxxxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2023
1.844
2.063
63
Aşılama oldum 13.gün kan verdim Beta hcg 2.30 maalesef daha sonra yükselir mi çok üzgünüm benimki de bir umut işte 😔

Son düzenleme:
Merhaba Canım Benimde İlk Asilamam Oldum 11. Gün kan verdim beta hcg 63.55 çıktı Pozitif hiç Üzülme Kimisinin Geç Döllenme olduğu için geç cikabiliyormus ben burda bı kaç kişiden duyduğuma göre kimisinin 18. Gün yukselebiliyormus biraz daha bekle bakalım umudunu yitirme rabbim sizede nasip etsin inşallah Allah'tan ümit kesilmez

Merhaba Canım Benimde İlk Asilamam Oldum 11. Gün kan verdim beta hcg 63.55 çıktı Pozitif hiç Üzülme Kimisinin Geç Döllenme olduğu için geç cikabiliyormus ben burda bı kaç kişiden duyduğuma göre kimisinin 18. Gün yukselebiliyormus biraz daha bekle bakalım umudunu yitirme rabbim sizede nasip etsin inşallah Allah'tan ümit kesilmez
Allah razı olsun canım rabbim sizede sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza olsun 🤲Ben âdet oldum ama bir gün sürdü ikinci gün yok normalde adetim düzenli ve 3,4 gün sürer bu sefer neden böyle oldu acaba.

Allah razı olsun canım rabbim sizede sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza olsun 🤲Ben âdet oldum ama bir gün sürdü ikinci gün yok normalde adetim düzenli ve 3,4 gün sürer bu sefer neden böyle oldu acaba.
Kaç gün oldu canım aşılama olduğun belki yerleşme kanamasidir

Kaç gün oldu canım aşılama olduğun belki yerleşme kanamasidir
18 Ağustos ta aşılama oldum 13 gün sonra kan verdim Beta hcg 2 30 çıktı ertesi gün adet oldum bir gün sürdü ikinci gün bir kaç damla sadece başka yok acaba ilaçların etkisinden mi diye çokta Ümit edip hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ama keşke öyle olsa 🤲

Back
X