Beta 2500 ama kese gorulmedi

Sevgii222

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2020
61
14
3
38
Herkese mrb.5+2 günlük hamileyim beta hcg düzenli artıyor ama 2500 olmasına rağmen vajinal ultrasonla bile kese gorulmedi.cok endiseliyim

Sizi korkutmak istemem ama dış gebelik olabilir başka doktora görünün isterseniz o değerde görünmesi lazım çünkü

duzenli artisiniz varsa sikinti yapmayin sadece birazcik zamana birakin..siz son tatihe gore bebegin haftasini hesapliyorsunuz ama gec dollenme olayinida unutmayin yani daha cok yeni yakinda gorursunuz Allahin izniyle endise etmeyin lutfen 🤲💞

duzenli artisiniz varsa sikinti yapmayin sadece birazcik zamana birakin..siz son tatihe gore bebegin haftasini hesapliyorsunuz ama gec dollenme olayinida unutmayin yani daha cok yeni yakinda gorursunuz Allahin izniyle endise etmeyin lutfen 🤲💞
Yarın tekrardan gidicem doktorum görülmesi gerek dedi yarın netlesicek artık.hayirlisi artık ama çok korkuyorum.oncesinde 3 dusugum var aynı şeyleri birdaha yaşamak çok zor

en son dr nezaman gittiginizi bilmiyorum ama en az 10 gun gecmesini sahsen beklerdim..yok gorundu gorunmedi,yok kalp atisi oldu olmadi stresini cok yasamamak adina..dusukleriniz icin genetik testi yaptirsaydiniz keske ona gore hemen onlemini alirdiniz,eger pihtilasma sorununuz varsa arkadaslar coraspirin aliyorlar simdiden..yada limonlu su iciyorlar (kani sulandiriyor) tabiki oncelik arastirip ona gore davranmak..
iyi bir drla devam etmenizi oneririm 🥰
Rabbim bu sefer size bagislasin yavrunuzu insallah guzel haberlerinle gelirsin 🤗🤲💞

Doktorumda dış gebelikten şüphelendi yarın netlesicek
drlarin isi en kotusune simdiden alistirmak dur bakalim bir iki haftada halen kese ustten gorunmediyse ki genelde vajinal gormesi gerekir ona gore davranirsiniz lutfen acele kararlar verme bir drlada kalma lutfen daha cok yeni az sabir 😉

en son dr nezaman gittiginizi bilmiyorum ama en az 10 gun gecmesini sahsen beklerdim..yok gorundu gorunmedi,yok kalp atisi oldu olmadi stresini cok yasamamak adina..dusukleriniz icin genetik testi yaptirsaydiniz keske ona gore hemen onlemini alirdiniz,eger pihtilasma sorununuz varsa arkadaslar coraspirin aliyorlar simdiden..yada limonlu su iciyorlar (kani sulandiriyor) tabiki oncelik arastirip ona gore davranmak..
Rabbim bu sefer size bagislasin yavrunuzu insallah guzel haberlerinle gelirsin 🤗🤲💞
[/QUOTE dün gittim bat 6 gün geçmişti 2500 beta hcg vajinal görünmedi.pihtilasma sorunum var coraspin kullaniyorum.doktorum keseyi görünce iğneye baslicaz dedi ama goremedik

Dün gittim bat 6 gün geçmişti ama vajinal görülmedi.pihtilasma sorunum var coraspin kullaniyorum.doktorum keseyi görünce iğneye baslicaz demişti ama goremedik

Dün gittim bat 6 gün geçmişti ama vajinal görülmedi.pihtilasma sorunum var coraspin kullaniyorum.doktorum keseyi görünce iğneye baslicaz demişti ama goremedik
canim daha dunn lutfenn bu kadar hemen olumsuzluga kapilma dr halen goremezse 10 gun beklee bak kanaman,sancin,agrin,yada normalin disinda kendini kotu hissettiginde evet acil git dr ama simdilikk beklee lutfenn dun goremediyse 1 haftasina randevu vermesi gerekirdii diye dusunuyorum acelesi ne anlamadim drunuzun..

Herkese mrb.5+2 günlük hamileyim beta hcg düzenli artıyor ama 2500 olmasına rağmen vajinal ultrasonla bile kese gorulmedi.cok endiseliyim
Canm inşallah dış gebelik değildir benimde ilk gebeliğim ve 6+2 günliük hamileyim ve bende çok endişeliyim daha yeni doktora gideceğim Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah

Benim beta 3500de mini minnacık zor göründü vajinal usg ile. Hemen umutsuzluğa kapılmayın, buraları da fazla okumayın benden size tavsiye.

Merhaba arkadaslar benimde 5+2 bugun karından goremedı wajınal pek istemedim ama dıs gebelik olabilir bakmamız lazım dedi 🥴wajınal bakıp keseyi gordu ama sanırım cok kucuk. Bide herşey yolunda giderse 2 3 hafta sonra kalp atısı ıcın gelırsın dedı ama riskli mi anlamadım kurduğu cumle beni cok tedirgin etti. Devlete gıtmıstım ozele de mı cıksam acaba?

Canm inşallah dış gebelik değildir benimde ilk gebeliğim ve 6+2 günliük hamileyim ve bende çok endişeliyim daha yeni doktora gideceğim Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
Sen de inşallah hayırlı haberler alırsın cnm.Allah razı olsun

Merhaba arkadaslar benimde 5+2 bugun karından goremedı wajınal pek istemedim ama dıs gebelik olabilir bakmamız lazım dedi 🥴wajınal bakıp keseyi gordu ama sanırım cok kucuk. Bide herşey yolunda giderse 2 3 hafta sonra kalp atısı ıcın gelırsın dedı ama riskli mi anlamadım kurduğu cumle beni cok tedirgin etti. Devlete gıtmıstım ozele de mı cıksam acaba?
ne guzell iste daha cok minik oldugu icin anca biraz zaman gecmesini bekliyor insallah gittigindede kalbinide duyarsinnn masallahhh diyelim saglikla gelsin kuzucuklar 🤲🥰

Back
X