Beta 28

Nogaa

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2024
659
600
23
Hamileyim ama sevinemedim ve acaba anneme söylesem mi diye düşünüyorum değer çok düşük biraz endişeleniyorum ama regl öncesi olduğu için düşük olması normalmiş. Yani çok garip bir duygu yaşıyorum şuan ne yapsam anlayamadım doğru düzgün yazamadım bile iki gün sonra artışına bakmaya gidicem şimdiden sağlıklı beslenmeye başladım bu dönemde önerdiğiniz bir beslenme var mı ?

Kendini strese sokma bence en önemli şeylerden biri bu şuan senin için canım hayırlı olsun tabiki sağlıklı da beslen. Benim doktorum da keseyi görelim müjdeyi verelim demişti değer düşük olduğu için bende senin gibiydim hayırlısı olsun inşallah sağlıkla artar

Sizin kaçtı ilk öğrendiğinizde peki? Ay umarım sağlıklı olur ama tutamam kendimi anneme kesin söylerim gibi

Sizin kaçtı ilk öğrendiğinizde peki? Ay umarım sağlıklı olur ama tutamam kendimi anneme kesin söylerim gibi
HAYIRLI OLSUN ÇOK SEVİNDİM. ŞUAN ÇOK NORMAL BU DEĞERDE OLMASI. STRES YAPMA. Kendi annense söyle tabi sevincini paylaş. Hereketsiz kalamamay çalış. Uzanma ani hareketler yapma. Bol su içmen lazımki çoğalsın bebişin hücreleri.

Uzanmiyim mi ay neden bana hep yat hicbiseye dokunma bu süreçte dedi bir abla. Bardak bile oynatma yat keyfine bak sadece dedi

Köpeğim sayesinde her gün yürüyoruz zaten çok teşekkür ederim
Uzanma derken dolaptan bir eşya alırken veya çamaşır asmak gibi karnını gerecek durumlardan kaçınmalısınız. Uzan dinlen tabiki ama bütün gün uzanip hareketsiz kalinmamali. Kopisinle güzel yürüyüşler

Yaaaa çok teşekkür ederim heyecanıma ortak olup tavsiyeler verdiğiniz için. Bu arada daha erken kimseye söylememek lazım derken sağır sultana bile söyledim heyecandan hahahaha

Yaaaa çok teşekkür ederim heyecanıma ortak olup tavsiyeler verdiğiniz için. Bu arada daha erken kimseye söylememek lazım derken sağır sultana bile söyledim heyecandan hahahaha
Rica ederim ne demek. Hayırlısı olsun. Sagsalim kucağına almanı dilerim. Darısı başıma insallah. Ikimizinde bati aynıydı. Bugün akşam test yaptım negatif. Belki yerlesiyordur. Yumurtlamam senden 1gun sonraydi. Yarın sabah erkenden yapayım varsa çıkar. Ama senin gibi birsey hissetmiyorum bu ay

Hamilenin duası kabul olur diyorlar , dua edeyim sana da olsun bu ay olmazsa da elbet olacak diye hep pozitif düşün her nasip vaktine esirdir diyelim

Kızlar üstteki dünkü sonuç bu da bugün yani bence bunu sürekli takip etmemem gerekiyo ama dayanamadım. Yarın test vericem artış olmuş mu diye yaptım. Artmıştır di mi ya annelik duygusu şimdiden zorluyor hshdhshshs

Eklentiler

• IMG-20240229-WA0001.webp
    39 KB · Görüntüleme: 40
Merhaba hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin adet öncesi olduğundan düşük çıkmıştır , anneniz mutlaka sevinir ben olsam söylememeyi tercih ederim 2-3 ay :). Sanırım insan hemen inanamıyor bi belirti arıyor bende öyle olurdum herhalde inş bende ve diğer isteyen arkadaşlarda tadar bu duyguları..

Ben anneme söyledim uçtu mutluluktan ya tutamadım kendimi umarım bir sorun yaşamadan atlatirim gebeliği ve umarım sizin de sağlıklı bir şekilde gecireceginiz gebeliğiniz olur. İstediğin her şey gönlüne göre olsun

Ne güzel inşallah sağlıkla ilerler teşekkür ederim güzel dileklerin için

Ya adınıza çok mutlu oldum sağ Salim kucağınıza alın banada dua eder misiniz bu ay çatlatma iğnesi oldum inşallah benimde tutar ya

Ya adınıza çok mutlu oldum sağ Salim kucağınıza alın banada dua eder misiniz bu ay çatlatma iğnesi oldum inşallah benimde tutar ya
Canım mesajını yeni gördüm. İnşallah en güzeli en iyisi olur senin için. Benim arkadaşımda olacak umarım hepinizin güzel haberlerini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…