Sizin kaçtı ilk öğrendiğinizde peki? Ay umarım sağlıklı olur ama tutamam kendimi anneme kesin söylerim gibiKendini strese sokma bence en önemli şeylerden biri bu şuan senin için canım hayırlı olsuntabiki sağlıklı da beslen. Benim doktorum da keseyi görelim müjdeyi verelim demişti değer düşük olduğu için bende senin gibiydim hayırlısı olsun inşallah sağlıkla artar
HAYIRLI OLSUN ÇOK SEVİNDİM. ŞUAN ÇOK NORMAL BU DEĞERDE OLMASI. STRES YAPMA. Kendi annense söyle tabi sevincini paylaş. Hereketsiz kalamamay çalış. Uzanma ani hareketler yapma. Bol su içmen lazımki çoğalsın bebişin hücreleri.Sizin kaçtı ilk öğrendiğinizde peki? Ay umarım sağlıklı olur ama tutamam kendimi anneme kesin söylerim gibi
Uzanmiyim mi ay neden bana hep yat hicbiseye dokunma bu süreçte dedi bir abla. Bardak bile oynatma yat keyfine bak sadece dediHAYIRLI OLSUN ÇOK SEVİNDİM. ŞUAN ÇOK NORMAL BU DEĞERDE OLMASI. STRES YAPMA. Kendi annense söyle tabi sevincini paylaş. Hereketsiz kalamamay çalış. Uzanma ani hareketler yapma. Bol su içmen lazımki çoğalsın bebişin hücreleri.
uzanma ama yürüyüş yapabilirsin kendini yormadan kan akımı olsunki gelişimi güzel olsun.Uzanmiyim mi ay neden bana hep yat hicbiseye dokunma bu süreçte dedi bir abla. Bardak bile oynatma yat keyfine bak sadece dedi
Köpeğim sayesinde her gün yürüyoruz zaten çok teşekkür ederimuzanma ama yürüyüş yapabilirsin kendini yormadan kan akımı olsunki gelişimi güzel olsun.
Uzanma derken dolaptan bir eşya alırken veya çamaşır asmak gibi karnını gerecek durumlardan kaçınmalısınız. Uzan dinlen tabiki ama bütün gün uzanip hareketsiz kalinmamali. Kopisinle güzel yürüyüşlerKöpeğim sayesinde her gün yürüyoruz zaten çok teşekkür ederim
Yaaaa çok teşekkür ederim heyecanıma ortak olup tavsiyeler verdiğiniz için. Bu arada daha erken kimseye söylememek lazım derken sağır sultana bile söyledim heyecandan hahahahaUzanma derken dolaptan bir eşya alırken veya çamaşır asmak gibi karnını gerecek durumlardan kaçınmalısınız. Uzan dinlen tabiki ama bütün gün uzanip hareketsiz kalinmamali. Kopisinle güzel yürüyüşler
Rica ederim ne demek. Hayırlısı olsun. Sagsalim kucağına almanı dilerim. Darısı başıma insallah. Ikimizinde bati aynıydı. Bugün akşam test yaptım negatif. Belki yerlesiyordur. Yumurtlamam senden 1gun sonraydi. Yarın sabah erkenden yapayım varsa çıkar. Ama senin gibi birsey hissetmiyorum bu ayYaaaa çok teşekkür ederim heyecanıma ortak olup tavsiyeler verdiğiniz için. Bu arada daha erken kimseye söylememek lazım derken sağır sultana bile söyledim heyecandan hahahaha
Hamilenin duası kabul olur diyorlar , dua edeyim sana da olsunRica ederim ne demek. Hayırlısı olsun. Sagsalim kucağına almanı dilerim. Darısı başıma insallah. Ikimizinde bati aynıydı. Bugün akşam test yaptım negatif. Belki yerlesiyordur. Yumurtlamam senden 1gun sonraydi. Yarın sabah erkenden yapayım varsa çıkar. Ama senin gibi birsey hissetmiyorum bu ay
Çok teşekkür ederim allah razı olsun. Ne güzel söyledin her nasip vaktine esirdir gerçektenHamilenin duası kabul olur diyorlar , dua edeyim sana da olsunbu ay olmazsa da elbet olacak diye hep pozitif düşün her nasip vaktine esirdir diyelim
Ben anneme söyledim uçtu mutluluktan ya tutamadım kendimiMerhaba hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin adet öncesi olduğundan düşük çıkmıştır , anneniz mutlaka sevinir ben olsam söylememeyi tercih ederim 2-3 ay :). Sanırım insan hemen inanamıyor bi belirti arıyor bende öyle olurdum herhaldeinş bende ve diğer isteyen arkadaşlarda tadar bu duyguları..
Ne güzel inşallah sağlıkla ilerlerBen anneme söyledim uçtu mutluluktan ya tutamadım kendimiumarım bir sorun yaşamadan atlatirim gebeliği ve umarım sizin de sağlıklı bir şekilde gecireceginiz gebeliğiniz olur. İstediğin her şey gönlüne göre olsun
Canım mesajını yeni gördüm. İnşallah en güzeli en iyisi olur senin için. Benim arkadaşımda olacak umarım hepinizin güzel haberlerini alırızYa adınıza çok mutlu oldum sağ Salim kucağınıza alın banada dua eder misiniz bu ay çatlatma iğnesi oldum inşallah benimde tutar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?