Doğuma Hazırlık Beta 330 çıktı beta takibi yapmam gerekiyor mu başka ne yapmam gerekiyor?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bat günü beta 330 çıktı. 2 günde bir beta takibi yapmam gerekiyor mu ve başka ne yapmam gerekiyor
Çok çabuk yükselir zaten ortalama 1 hafta 10 gün içinde karından ultrason ile görebileceğin duruma gelir. Ben alttan kontrole gitmedim birkaç gün daha bekleyip karından kontrole gittim

Çok çabuk yükselir zaten ortalama 1 hafta 10 gün içinde karından ultrason ile görebileceğin duruma gelir. Ben alttan kontrole gitmedim birkaç gün daha bekleyip karından kontrole gittim
Merhaba bişey sorabilir miyim, benim betam cumartesi günü 1004 tü alttan ultrasonla baktı ama kese görünmedi, alttan baktığı içinde çok tedirgin oldum daha çok yeni diye,
beta kaç olunca karından görebilirler ? Çarşamba günü randevu aldım ama yine alttan bakmalarından korkuyorum.

3000 üstünde karından rahatlıkla gözüküyor. Ben gittiğimde 30 binin üstüne çıkmıştı kesen 1 cmden büyüktü rahatlıkla gözüktü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…