İnşallah hepimizinMaşallah çok çok güzel rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah hepimizinMaşallah çok çok güzel rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Merhaba hafta sonu doktora gittim kese görünmedi. 3 gün önce degerim 3744 dü. Aslında şöyle hep 2 gün arayla. 42..149..451..1267..3744 bu şekilde hep 2 kat ve biraz 2 katın fazlası yani 3 kat gibi artma oldu bugün kan vermeyeli 3.günüm dü yine verdim 10298 çıktı yani sanki 3 gün olmasına göre az artmış normalde 2 günde 3 kat artıyordu acaba neden böyle oldu çok üzüldüm gelişmiyor mu bilgisi olan var mıİnşallah hepimizin
Merhaba hafta sonu doktora gittim kese görünmedi. 3 gün önce degerim 3744 dü. Aslında şöyle hep 2 gün arayla. 42..149..451..1267..3744 bu şekilde hep 2 kat ve biraz 2 katın fazlası yani 3 kat gibi artma oldu bugün kan vermeyeli 3.günüm dü yine verdim 10298 çıktı yani sanki 3 gün olmasına göre az artmış normalde 2 günde 3 kat artıyordu acaba neden böyle oldu çok üzüldüm gelişmiyor mu bilgisi olan var mı yani son değerimi 3 gün arayla verdim11 Ekim'de ki değeriniz yeterli yükselmemis iki katı olması gerekiyordu aynı yerde mi kan verdiniz acaba
Doktor ile görüştünüz mü acaba dış gebelikten mi şüphe ediyorsunuzMerhaba hafta sonu doktora gittim kese görünmedi. 3 gün önce degerim 3744 dü. Aslında şöyle hep 2 gün arayla. 42..149..451..1267..3744 bu şekilde hep 2 kat ve biraz 2 katın fazlası yani 3 kat gibi artma oldu bugün kan vermeyeli 3.günüm dü yine verdim 10298 çıktı yani sanki 3 gün olmasına göre az artmış normalde 2 günde 3 kat artıyordu acaba neden böyle oldu çok üzüldüm gelişmiyor mu bilgisi olan var mı yani son değerimi 3 gün arayla verdim
Yok sizce öyle gibi miDoktor ile görüştünüz mü acaba dış gebelikten mi şüphe ediyorsunuz
Siz böyle deyince korktum öyle mi yine iki katına çıkmış ama diğer günlerde 3 kat 3 kat artmıştıDoktor ile görüştünüz mü acaba dış gebelikten mi şüphe ediyorsunuz
Yok benim bilgim dışı ben siz şüphe ediyorsunuz sandım dış gebelik hakkında bilgim yok oylesiniz demedim siz şüphe ediyorsunuz sandım amacım asla korkutma değil zaten doktor daha iyisini bilir değeriniz iki kat arttiysa zaten yolundadır diye düşünüyorum kötü düşünmeyin doktor bir şey dedi miSiz böyle deyince korktum öyle mi yine iki katına çıkmış ama diğer günlerde 3 kat 3 kat artmıştı
Gidiyorum şuanYok benim bilgim dışı ben siz şüphe ediyorsunuz sandım dış gebelik hakkında bilgim yok oylesiniz demedim siz şüphe ediyorsunuz sandım amacım asla korkutma değil zaten doktor daha iyisini bilir değeriniz iki kat arttiysa zaten yolundadır diye düşünüyorum kötü düşünmeyin doktor bir şey dedi mi![]()
bence artışlar çok iyi umarım bugün gittiğizde sapasağlam göreceksiniz hiç sanmıyorum olumsuz bir şey olduğunu inşallahGidiyorum şuan
Evet gördü ama keseyi sadece 5 haftalık dedi haftaya tekrar gel bebeği görelim dedibence artışlar çok iyi umarım bugün gittiğizde sapasağlam göreceksiniz hiç sanmıyorum olumsuz bir şey olduğunu inşallah
Kesesi gördü şimdiYok benim bilgim dışı ben siz şüphe ediyorsunuz sandım dış gebelik hakkında bilgim yok oylesiniz demedim siz şüphe ediyorsunuz sandım amacım asla korkutma değil zaten doktor daha iyisini bilir değeriniz iki kat arttiysa zaten yolundadır diye düşünüyorum kötü düşünmeyin doktor bir şey dedi mi![]()
Çok sevindim rabbim sağlıkla ilerletsin inşallahKesesi gördü şimdi![]()
İnşallahÇok sevindim rabbim sağlıkla ilerletsin inşallah![]()
Teşekkür ederim çok sağolnAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()
süper süper süper çok sevindim canım masallaahh saglıkla devam etsinEvet gördü ama keseyi sadece 5 haftalık dedi haftaya tekrar gel bebeği görelim dedi
İnşallah çok teşekkür ederim allah herkesi mutlu etsinsüper süper süper çok sevindim canım masallaahh saglıkla devam etsin
bidaha beta olcturucekmisin canım doktor istedi miİnşallah çok teşekkür ederim allah herkesi mutlu etsin![]()
Gerek yok artk ddibidaha beta olcturucekmisin canım doktor istedi mi