Q qizemliss Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Şubat 2023 46 15 3 28 10 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi qizemliss #1 Kizlar adetim 3 gün gecikti bugün sabah kan verdim 43.6 çıktı ben daha inanamıyorum gerçekten hamilemiyim
Kizlar adetim 3 gün gecikti bugün sabah kan verdim 43.6 çıktı ben daha inanamıyorum gerçekten hamilemiyim
Childdevelopment ☘️ Üyelik İptali Kayıtlı Üye 7 Nisan 2022 4.300 4.668 63 10 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi qizemliss #2 Gerçekten gebesiniz hayırlı olsun
Childdevelopment ☘️ Üyelik İptali Kayıtlı Üye 7 Nisan 2022 4.300 4.668 63 10 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi qizemliss #3 Allahim bende 4 5 güne ayni sonucu alırım inşallah amin
W Wonria Popüler Üye Pro Üye Anneler Kulübü 13 Ocak 2017 4.132 10.130 208 Antalya 10 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi qizemliss #4 Hayırlı olsun
TeraziBurcuu Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Haziran 2023 979 367 33 32 10 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi qizemliss #5 qizemliss .!.: Kizlar adetim 3 gün gecikti bugün sabah kan verdim 43.6 çıktı ben daha inanamıyorum gerçekten hamilemiyim Genişletmek için tıkla... Öncesinde hiç test yaptın mı cnm bende kendimi hamile gibi hissediyorum ama testler hep negatif
qizemliss .!.: Kizlar adetim 3 gün gecikti bugün sabah kan verdim 43.6 çıktı ben daha inanamıyorum gerçekten hamilemiyim Genişletmek için tıkla... Öncesinde hiç test yaptın mı cnm bende kendimi hamile gibi hissediyorum ama testler hep negatif
gns gulu Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Eylül 2022 414 137 33 30 10 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi qizemliss #6 qizemliss .!.: Kizlar adetim 3 gün gecikti bugün sabah kan verdim 43.6 çıktı ben daha inanamıyorum gerçekten hamilemiyim Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun belirtileriniz var mı
qizemliss .!.: Kizlar adetim 3 gün gecikti bugün sabah kan verdim 43.6 çıktı ben daha inanamıyorum gerçekten hamilemiyim Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun belirtileriniz var mı
Q qizemliss Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Şubat 2023 46 15 3 28 10 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi qizemliss #7 TeraziBurcuu .!.: Öncesinde hiç test yaptın mı cnm bende kendimi hamile gibi hissediyorum ama testler hep negatif Genişletmek için tıkla... Evet daha dün idrar testi yaptım tek cizgiydi bugün gidip kan verdim öyle ogrendim
TeraziBurcuu .!.: Öncesinde hiç test yaptın mı cnm bende kendimi hamile gibi hissediyorum ama testler hep negatif Genişletmek için tıkla... Evet daha dün idrar testi yaptım tek cizgiydi bugün gidip kan verdim öyle ogrendim
Q qizemliss Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Şubat 2023 46 15 3 28 10 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi qizemliss #8 gns gulu .!.: Hayırlı olsun belirtileriniz var mı Genişletmek için tıkla... Uykum çok aşırı derece var iki gün önce sağ kasık ağrım vardı iki gün sürdü bugün de göğüslerim hassas
gns gulu .!.: Hayırlı olsun belirtileriniz var mı Genişletmek için tıkla... Uykum çok aşırı derece var iki gün önce sağ kasık ağrım vardı iki gün sürdü bugün de göğüslerim hassas
gns gulu Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Eylül 2022 414 137 33 30 10 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi qizemliss #9 qizemliss .!.: Uykum çok aşırı derece var iki gün önce sağ kasık ağrım vardı iki gün sürdü bugün de göğüslerim hassas Genişletmek için tıkla... Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bize de dua edin hamilelerin duası kabul olurmuş ❤
qizemliss .!.: Uykum çok aşırı derece var iki gün önce sağ kasık ağrım vardı iki gün sürdü bugün de göğüslerim hassas Genişletmek için tıkla... Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bize de dua edin hamilelerin duası kabul olurmuş ❤
TeraziBurcuu Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Haziran 2023 979 367 33 32 10 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi qizemliss #10 qizemliss .!.: Evet daha dün idrar testi yaptım tek cizgiydi bugün gidip kan verdim öyle ogrendim Genişletmek için tıkla... Ayyy inşallah bende hamileyimdirrrr Sizin adınıza da çok sevindim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim
qizemliss .!.: Evet daha dün idrar testi yaptım tek cizgiydi bugün gidip kan verdim öyle ogrendim Genişletmek için tıkla... Ayyy inşallah bende hamileyimdirrrr Sizin adınıza da çok sevindim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim
Q qizemliss Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Şubat 2023 46 15 3 28 10 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi qizemliss #11 Kevssooo .!.: Allahim bende 4 5 güne ayni sonucu alırım inşallah amin Genişletmek için tıkla... Aminn canimm insallah TeraziBurcuu .!.: Ayyy inşallah bende hamileyimdirrrr Sizin adınıza da çok sevindim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim inşallah sizde hamilesinizdir
Kevssooo .!.: Allahim bende 4 5 güne ayni sonucu alırım inşallah amin Genişletmek için tıkla... Aminn canimm insallah TeraziBurcuu .!.: Ayyy inşallah bende hamileyimdirrrr Sizin adınıza da çok sevindim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim inşallah sizde hamilesinizdir
TeraziBurcuu Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Haziran 2023 979 367 33 32 10 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi qizemliss #12 qizemliss .!.: Aminn canimm insallah Teşekkür ederim inşallah sizde hamilesinizdir Genişletmek için tıkla... Amin
qizemliss .!.: Aminn canimm insallah Teşekkür ederim inşallah sizde hamilesinizdir Genişletmek için tıkla... Amin