Beta %44 artti

kaderrrtr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
165
Puanlar
33
Arkadaşlar lütfen bana moral olur musunuz ilk betam 24 iki gün sonra 66 iki gün sonra 95 ilk artış iyi ama son artış yüzde 44 moralim çok bozuldu

Arkadaşlar lütfen bana moral olur musunuz ilk betam 24 iki gün sonra 66 iki gün sonra 95 ilk artış iyi ama son artış yüzde 44 moralim çok bozuldu
çift miydi transfer ? öyleyse biri tutunup diğeri devam etmiyor olabilir. Yoksa da kimyasal gibi duruyoor ama iki gün sonra tekrar pik de yapabilir.

çift miydi transfer ? öyleyse biri tutunup diğeri devam etmiyor olabilir. Yoksa da kimyasal gibi duruyoor ama iki gün sonra tekrar pik de yapabilir.
Evet iki tane 3bb kalitesinde transfer oldum kimyasal da dusermis beta benim arttı ama düşük arttı

merhaba, ben de transfer oldum 14 Ocak’ta. 12. Günde 418 çıktı. 14. Günde 458 çıktı. Farklı hastanelerde. Sonucu görünce iyice canım sıkıldı, kesin kimyasal olacak dedim. İçim rahat etmedi akşam başka bir hastaneye gittim. 10 saat arayla 772 çıktı. Şok oldum. Ola ki güvenmediğiniz bir hastanede benim gibi “kan testi ne olacak” deyip yaptırırsanız ve kötü bir sonuç çıkarsa hemen üzülmeyin. Bu kadar fark edeceğini düşünmemiştim, 458 nerde 772 nerde. Ben de bugün çok yazı okudum bu konuyla ilgili. Şüphelenip başka hastaneye gittim iyi ki gitmişim.

`