Beta 5,77

Ugurum3819

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2022
93
21
8
37
Merhabalar. Bu ay klomen kullandım ama çatlatma iğnesi vermedi doktorum, bi tane yumurtam fazla gelişmiş kist olmasın diye iğne vermedi. normalde dün adet günümdü, olmadım. Bayram gireceği için araya bugün doktora gittim yine. Test istedi. Kanda beta 5,77 çıktı. Yine arada bir değer yani. Ne var ne yok diyebiliriz dedi. Daha yüksek çıkması gerekmez miydi dedim. Belki adet döngün değişti bilemezsin çok yeni gebelik olabilir. Pazartesi tekrar baktır dedi ama benim umudum yok.:( Adet olacak gibi hissediyorum. Niye böyle oluyor yaa? Böyle olup değeri yükselen var mı bana umut olacak birileri

Merhabalar. Bu ay klomen kullandım ama çatlatma iğnesi vermedi doktorum, bi tane yumurtam fazla gelişmiş kist olmasın diye iğne vermedi. normalde dün adet günümdü, olmadım. Bayram gireceği için araya bugün doktora gittim yine. Test istedi. Kanda beta 5,77 çıktı. Yine arada bir değer yani. Ne var ne yok diyebiliriz dedi. Daha yüksek çıkması gerekmez miydi dedim. Belki adet döngün değişti bilemezsin çok yeni gebelik olabilir. Pazartesi tekrar baktır dedi ama benim umudum yok.:KK43: Adet olacak gibi hissediyorum. Niye böyle oluyor yaa? Böyle olup değeri yükselen var mı bana umut olacak birileri
6 değerle öğrenip yükselen kişileri okumuştum pozitif düşünün stres yapmayın inşallah yükselir ☺️

umarım yükselir :) bugün 4. gün her seferinde adet oldum sanıp tuvalete gidiyorum hala gelen bişey yok. yarın adet olmazsam tekrar kan vermeye gideceğim bakalım
Canm bende yeni hamileyim benim de ümidim yoktu belirtilerim adet belirtimle aynıydı 5 üstü gebelik normalde artış takip et bakalım inşallah güzel ilerler

Back
X