- Emoji Skoru
- 1
- Puanlar
- 16
- Konu Sahibi Bukalemun56
-
Doktor yok demişMerhaba.Adetime 3 gün kala test yaptım.2tanesi negatif iki tanesi pozitifti.Sonra adet oldum.Üstüne görme olabilirmi diye kan verdim.Betam 5 çıktı.Doktor hamile değilsin idrar yolu enfeksiyonun var dedi.Adetim 5-6 gün normal bir şekilde geldi.Şuan acayip bir akıntım var kasıklarım ağrıyor.Yumurtalama döneminde olabiliyormuş.Başına gelen varmı.Hamilelik varmıdır.
Yarın doktora randevu buldum gideceğim direktTekrardan test yap bence
İyi yapmışsınYarın doktora randevu buldum gideceğim direkt
<5 değer yazıyor.Sonuç 5 mi 5ten küçükmü demek istiyor biliyormusunuz?Belki kimyasal gebeliktir kanamayla atmışsınızdır. Tekrar kan verip kontrol edin
Yok canım 5 cok düşük bir değer belki de vardı ama kimyasal oldu olabilirMerhaba.Adetime 3 gün kala test yaptım.2tanesi negatif iki tanesi pozitifti.Sonra adet oldum.Üstüne görme olabilirmi diye kan verdim.Betam 5 çıktı.Doktor hamile değilsin idrar yolu enfeksiyonun var dedi.Adetim 5-6 gün normal bir şekilde geldi.Şuan acayip bir akıntım var kasıklarım ağrıyor.Yumurtalama döneminde olabiliyormuş.Başına gelen varmı.Hamilelik varmıdır.
5ten küçük demek<5 değer yazıyor.Sonuç 5 mi 5ten küçükmü demek istiyor biliyormusunuz?
Teşekkürler5ten küçük demek