beta 5 :(

Runkli

"Allahümme barik fihi ve la tedarruhü"AMİN❣
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
6.065
29.835
498
30
Gecen ay kimyasal gebelik yasadim. Bu ayda tahminleriem gore ayin 2 sidne adet olmam gerekiyordu olmadim dunde kan verdim soonuc bu :(
IMG_20160907_093401.webp

Referans degeri de yazmasi gerekiyordu bilmiyorum canim ins hayirli haberler alirsin

Sonucu doktora gösterdim mi peki aslında tam sınırda sanki var gibi geldi bana insallah sonuç istedigin gibi olur

Canım d vitamini düşüklüğü yumurta kalitesini etkiliyormuş diye okumuştum. Inşallah hamilesindir Rabbim hayırlı, sağlıklı bir şekilde yavruna kavuşmanı nasip etsin.

Doktor bi sorunun yok dedi herseyin normal dedi.ben doktora dedim serbest t4 yuksek cikmia diye. Normal mi dedim. Bence cok ilac kullanmani gerektiren bi yuksekligi yok dedi. Yumurta kalitesini etkiliyor derken gebe mi kalinmaz yani
Canım d vitamini düşüklüğü yumurta kalitesini etkiliyormuş diye okumuştum. Inşallah hamilesindir Rabbim hayırlı, sağlıklı bir şekilde yavruna kavuşmanı nasip etsin.

Doktor bi sorunun yok dedi herseyin normal dedi.ben doktora dedim serbest t4 yuksek cikmia diye. Normal mi dedim. Bence cok ilac kullanmani gerektiren bi yuksekligi yok dedi. Yumurta kalitesini etkiliyor derken gebe mi kalinmaz yani
benim d vitaminimde çok düşüktü 5. haftaya girdim. yumurta kalitesine etkisini bilmiyorum fakat düşüklüğün her harükarda giderilmesi gerek bana damla verdi dr.

Benimki sanki dusuk degil ya normal bi deger gibi geldi bana.
benim d vitaminimde çok düşüktü 5. haftaya girdim. yumurta kalitesine etkisini bilmiyorum fakat düşüklüğün her harükarda giderilmesi gerek bana damla verdi dr.

Yok yapmiyorun zaten. Eger yumurta kalitesini etkilese benim 3 dusugum olmazdi . sadece yeniden hamile kalirsam bi sorun yaratirmi diye dusundum :)
laboraruvar refarans aralığı değişiklk gösreterebiliyor. seninki bu sonuca döre sınırda. ben panik yapma diye yazmıştım =)

Yok yapmiyorun zaten. Eger yumurta kalitesini etkilese benim 3 dusugum olmazdi . sadece yeniden hamile kalirsam bi sorun yaratirmi diye dusundum :)
anladım. canım sen dr sor. biraz demirinde düşük sanki. yani biraz yükselseler sağlıklı olur. inşallah yüzün gülsün:oops:

Back
X