Bugün tekrar veriyim mi yoksa pazartesiyi mi bekliyimÇok erken öğrenmişsiniz sadece. 2 günde bir artış olursa problem yok demektir. Hayırlı olsun
Haftaya Çarşamba veya perşembe versem 1000 üzerinde mi olması gerekiyor sık vermek istemiyorum gelip gitmesi zor oluyor cunkuŞu an daha çok erken, ama pozitif. 2 günde bir kan vererek yükselişini takip edin ama araya haftasonu giriyor zaten haftaya başlayın bence
En az iki katına çıkması gerekiyor deniyor ortalama buradan hesaplayın.Haftaya Çarşamba veya perşembe versem 1000 üzerinde mi olması gerekiyor sık vermek istemiyorum gelip gitmesi zor oluyor cunku
2 günde bir 2 katına çıkması gerekiyor canım. O yüzden düzenli artışı takip etmek gerekiyor. Bende en başta çok düşük öğrendim. 21.5ti benim 6 gün önce. Çarşamba 1000 olması için erken gibi geldi bana. Daha düşük çıkarsa stres yapmaHaftaya Çarşamba veya perşembe versem 1000 üzerinde mi olması gerekiyor sık vermek istemiyorum gelip gitmesi zor oluyor cunku
Hmm adetten önce mi 21 di benim adet günümde 7 çıktı o yüzden düşük geldi hatta eşime soylemedim daha net bişey olmayinca2 günde bir 2 katına çıkması gerekiyor canım. O yüzden düzenli artışı takip etmek gerekiyor. Bende en başta çok düşük öğrendim. 21.5ti benim 6 gün önce. Çarşamba 1000 olması için erken gibi geldi bana. Daha düşük çıkarsa stres yapma
Adet günümden 2 gün önce 21 çıktı. Ama hep önemli olan artış diyorlar. 3 gün sonra tekrar kan ver benceHmm adetten önce mi 21 di benim adet günümde 7 çıktı o yüzden düşük geldi hatta eşime soylemedim daha net bişey olmayinca
Peki kaç olana kadar vermemiz gerekiyor keseyi bebeği görene kadar miAdet günümden 2 gün önce 21 çıktı. Ama hep önemli olan artış diyorlar. 3 gün sonra tekrar kan ver bence
Ben 3 günde bir kan verdim.
21.5
99.5
390
Olarak arttı. Senin gibi erkenden öğrendiğim için hala keseyi göremedim. Keseyi görmek için 1500 2000 olması gerekiyormuş. Doktor Salı gel bakalım dedi
Doktor bana düzenli arttığını gördük, artık haftaya gel muayene edelim dedi. İnşallah sizinde güzel güzel yükselir bebişinizi de görürsünüzPeki kaç olana kadar vermemiz gerekiyor keseyi bebeği görene kadar mi
Dayanamadım Geldim bakalım doktor ne diyecekDoktor bana düzenli arttığını gördük, artık haftaya gel muayene edelim dedi. İnşallah sizinde güzel güzel yükselir bebişinizi de görürsünüz
Güzel haberlerini bekliyorummmmDayanamadım Geldim bakalım doktor ne diyecek
Şuan hamilesin diyebilirim ama net bişey söylemek için perşembe tekrar gel netlestirelim dediGüzel haberlerini bekliyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?