Beta 71,77

Purenesss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2021
91
51
3
Döllenmenin 13.gunu beta 71,77 çıktı kızlar.regle 2 gün var.deger iyi mi ? Tecrübesi olanların bana fikir sunmaları beni mutlu eder

Döllenmenin 13.gunu beta 71,77 çıktı kızlar.regle 2 gün var.deger iyi mi ? Tecrübesi olanların bana fikir sunmaları beni mutlu eder
İki gün içinde tekararla %60 arması gerekiyo

Masallah sizin baya yüksek çıkmış beta.benim regl gunum 185.iki gün gecikmeli 438.siz ne zaman keseyi gördünüz ve kalp atışını duydunuz
Keseyi iki gun sonra vajinal ultrosonla gordum. Kalp atisi icin 6. Hafta gittim gozukmedi. Doktoruda begenmedim. Haftaya 8 haftalik oluyor haftaya gidicem kalp atisini duymaya. Acele etmeyin derim kalp atisi icin duyulmadikca insan strese giriyor

Keseyi iki gun sonra vajinal ultrosonla gordum. Kalp atisi icin 6. Hafta gittim gozukmedi. Doktoruda begenmedim. Haftaya 8 haftalik oluyor haftaya gidicem kalp atisini duymaya. Acele etmeyin derim kalp atisi icin duyulmadikca insan strese giriyor
Benim doktorum gecikmemin 2.gununde karından baktı göremedi keseyi.bakalim 8 nisanda neler olacak.umarim duyarım kalp atışını. Amacım önce keseyi ve bebeği görmek. Hep stres icindeyim maalesef

Back
X