İki gün içinde tekararla %60 arması gerekiyoDöllenmenin 13.gunu beta 71,77 çıktı kızlar.regle 2 gün var.deger iyi mi ? Tecrübesi olanların bana fikir sunmaları beni mutlu eder
Tekrar kan testi yaptınız mı kaç çıktı. ?Döllenmenin 13.gunu beta 71,77 çıktı kızlar.regle 2 gün var.deger iyi mi ? Tecrübesi olanların bana fikir sunmaları beni mutlu eder
Evet 2 gün sonra tekrar kan verdim 185,20 çıktı. Yarin tekrar kan vereceğim üzerinden yine 2.gun gecmis oluyor yarin itibariyleTekrar kan testi yaptınız mı kaç çıktı. ?
Merhaba değeriniz ne oldu peki?Evet 2 gün sonra tekrar kan verdim 185,20 çıktı. Yarin tekrar kan vereceğim üzerinden yine 2.gun gecmis oluyor yarin itibariyle
438 çıktı sali günü. Ayni gun doktora gittim. 5 haftalik dedi ama keseyi göremedi ultrasonda karından baktı. 10 gun sonrasına tekrar randevu verdi insallah haftaya görürümMerhaba değeriniz ne oldu peki?
Masallah sizin baya yüksek çıkmış beta.benim regl gunum 185.iki gün gecikmeli 438.siz ne zaman keseyi gördünüz ve kalp atışını duydunuzDegeriniz guzel yukselmis, bir sikinti yok bence. Herkesin ayni olmuyor ben bir gun gecikmeyle 963 cikmisti
Keseyi iki gun sonra vajinal ultrosonla gordum. Kalp atisi icin 6. Hafta gittim gozukmedi. Doktoruda begenmedim. Haftaya 8 haftalik oluyor haftaya gidicem kalp atisini duymaya. Acele etmeyin derim kalp atisi icin duyulmadikca insan strese giriyorMasallah sizin baya yüksek çıkmış beta.benim regl gunum 185.iki gün gecikmeli 438.siz ne zaman keseyi gördünüz ve kalp atışını duydunuz
Benim doktorum gecikmemin 2.gununde karından baktı göremedi keseyi.bakalim 8 nisanda neler olacak.umarim duyarım kalp atışını. Amacım önce keseyi ve bebeği görmek. Hep stres icindeyim maalesefKeseyi iki gun sonra vajinal ultrosonla gordum. Kalp atisi icin 6. Hafta gittim gozukmedi. Doktoruda begenmedim. Haftaya 8 haftalik oluyor haftaya gidicem kalp atisini duymaya. Acele etmeyin derim kalp atisi icin duyulmadikca insan strese giriyor