Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
dün silik cizgiden sonra beta bugün 77 cıktı doktor 2 gün sonra gel dedi hamile olup olmadıma cevap bile vermedi normalde hamile olablar 1500 oluyor dedi sehir hastanesine gittim
Hamilesin diyebiliriz canım ama betanın 2 gundr 2 kat artması lazım sağlıklı gebelık olması ıcın 3000kere gelınce kese için gidebilrsin belkş kalp atışınıda duyarsın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
dün silik cizgiden sonra beta bugün 77 cıktı doktor 2 gün sonra gel dedi hamile olup olmadıma cevap bile vermedi normalde hamile olablar 1500 oluyor dedi sehir hastanesine gittim