• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta 77 hamilemiyim ??

Cicekkiiizzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2025
6
0
1
29
dün silik cizgiden sonra beta bugün 77 cıktı doktor 2 gün sonra gel dedi hamile olup olmadıma cevap bile vermedi normalde hamile olablar 1500 oluyor dedi sehir hastanesine gittim

Hamilesin diyebiliriz canım ama betanın 2 gundr 2 kat artması lazım sağlıklı gebelık olması ıcın 3000kere gelınce kese için gidebilrsin belkş kalp atışınıda duyarsın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

dün silik cizgiden sonra beta bugün 77 cıktı doktor 2 gün sonra gel dedi hamile olup olmadıma cevap bile vermedi normalde hamile olablar 1500 oluyor dedi sehir hastanesine gittim
Hamilelik var görünüyor, tebrikler 🌸 ama netleşmesi için 2 gün sonra aynı yerde ve aynı saatte beta artışına bakmanız lazım.

Hamilesin canım endişelenme iki gün sonra tekrar kan ver artışa bak ben hamile oldugumu öğrendiğimde betam 25 di

Back
X