Beta 904 1861 4300

melekozc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
10
Puanlar
3
Sat 21 Ocak, Doktorum 2.betada hemen sevinmeyelim dış gebelik olabilir demişti ve 3mm kese gördü yalancı olabilir demişti. 2 gün sonra test verdim 2 katına yükselmişse 4300 olmuş. Doktoruma henüz gidemedim ama beni öyle bir korkuttu ki dış gebelikten korkuyorum kabullenemiyorum gebeliği. Dış gebelikte de böyle artış normal mi?

Beta gayet iyi artmış aslında ama doktorlar sürekli en kötüsünü söylerler. İyi düşünün ferah olun. Başka bir doktora gidip kese görebilirsiniz bence sat üzerinden baya geçmiş

Yakın zamanda giderseniz sanırım kalp atışı bile duyulur. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir, betanız çok güzel artmış.

Beta gayet iyi artmış aslında ama doktorlar sürekli en kötüsünü söylerler. İyi düşünün ferah olun. Başka bir doktora gidip kese görebilirsiniz bence sat üzerinden baya geçmiş
Çok teşekkür ederim inşallah öyle olur

Ya bu doktorlar gercekten salak. Millet bunlarin tepkilerinden bile stresten dusuk yapar. Gayette mukemmel bi yukselisin var sal.bence baska dr olarastir. Bende bugun gebe oldugumu ogrendim 76 degerim. Daha artis takibi yaomadan kimyasal gebeligi yapistrdi bana bende dra gitmemeye karar verdim

Evet kesinlikle değiştirdim doktorumu ve doktorum dedi ki seni çok korkutmuş ne gerek var böyle yaklaşmaya dedi. Çok şükür iyiyim şuan bebek de iyi keseyi gördü başka doktor sizin de sağlıkla gelsin bebişiniz hayırlı olsun

Bende degistirdim haftada bir kan ver takip edekim dedi daha kanamam va yok

`