Beta artışı, bakar mısınız lütfen

azicikturuncu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2020
285
221
33
Merhaba,
Salı günü kan verdim beta hcg 2122 çıkmıştı. Aradan 35 saat geçtikten sonra tekrar verdim bu sefer 3069 çıktı. Bu artış kötü mü? 48 saat geçmeden yapıldı. Bilen arkadaşlar yorumlayabilir mi?

Merhaba,
Salı günü kan verdim beta hcg 2122 çıkmıştı. Aradan 35 saat geçtikten sonra tekrar verdim bu sefer 3069 çıktı. Bu artış kötü mü? 48 saat geçmeden yapıldı. Bilen arkadaşlar yorumlayabilir mi?
Merhaba 🥰 48 saatte 2 katı değil en az %60 oranında artmalı diyor doktorlar. Değer düşük değil siz yine de birdahakine 48 saatte aynı hastanede kan vermeye özen gösterin aklınız karışmaz daha net sonuç alırsınız. İnşallah hayırlı haberler alın 🤲🤲♥️

teşekkur ederım bugunde 3. kanı vercem inşallah guzel olur gecen ay kımyasal gebelik geçirdim tedirginlik ve sabırsızlık var o yuzden :)
Allah bir daha yaşatmasın. Benim doktorum üçüncü kere kanı ver yükseliş varsa tekrar kan vermekle uğraşma demişti. Ben de öyle yaptım kollarım delik deşik olmadı bu defa :)

Maşallah güzel haberlerinizi bekliyorum. Ben bu perşembe keseyi gördüm haftaya perşembe tekrar gideceğim inşallah bebeğim oluşmuş olur ❣️🙏
Çok sevındım sızın adınızada darısı bana inşallah umarım perşembe günü sorunsuz geçer sizin içinde banada yazarsınız bende güzel haberınızı bekliyorum:)

Back
X