Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım teşekkür ederimArtis iyi gorunuyor yaklasik 10 gun sonra vajinal usg ile kese gorulebilir hale gelebilir.
Teşekkür ederim canım cuma günü sağlık ocağı da vereceğim doktorum istemedi ama meram editörümrica ederim, illa ki takip yaptirmak isterseniz asmler de ucretsiz ve ozel hastanelerde muayene olmadan ucretli baktirabilirsiniz.
Evet doktorlar ozel durum olmazsa pek yanasmiyorlar. Birde sonuca bakarsak erken ogrendin sanirim. Doktorlar gebelde adetin en az 1 hafta gecmesini ister. O surectede bakilinca kese gorunur hale geliyor zaten. Hayirli olsunTeşekkür ederim canım cuma günü sağlık ocağı da vereceğim doktorum istemedi ama meram editörüm
Evet canım şuan daha adetime 2 gün var biraz erken davrandım. Daha önce kimyasalım var o yüzden korkuyorum ama Allah’a bıraktım her şeyi sağlıklıysa hayırlısıysa olsun.Evet doktorlar ozel durum olmazsa pek yanasmiyorlar. Birde sonuca bakarsak erken ogrendin sanirim. Doktorlar gebelde adetin en az 1 hafta gecmesini ister. O surectede bakilinca kese gorunur hale geliyor zaten. Hayirli olsun![]()
Bence bu artis guzel umarim saglikla gelir. Cuma gunu verirsin 2 gunde 2 kat artmis seklini hesapla.Evet canım şuan daha adetime 2 gün var biraz erken davrandım. Daha önce kimyasalım var o yüzden korkuyorum ama Allah’a bıraktım her şeyi sağlıklıysa hayırlısıysa olsun.![]()
İnşallah canım teşekkür ederimBence bu artis guzel umarim saglikla gelir. Cuma gunu verirsin 2 gunde 2 kat artmis seklini hesapla.
Merhaba kusura bakmayın rahatsız ediyorum da birşey sorucaktim .bende bugün beta HCG sonucum çıktı ve 5846 çıktı son adet tarihim 7 Aralık sizde kaç haftalık oluyorEvet doktorlar ozel durum olmazsa pek yanasmiyorlar. Birde sonuca bakarsak erken ogrendin sanirim. Doktorlar gebelde adetin en az 1 hafta gecmesini ister. O surectede bakilinca kese gorunur hale geliyor zaten. Hayirli olsun![]()
Bu sekilde internete gore 5-6 hafta araliginda sat onemli acikcasi ve usg de gorunen durum onemli artik sizin bhcg ile isinizin kalmamasi lazim. Muayene oldunuz mu?Merhaba kusura bakmayın rahatsız ediyorum da birşey sorucaktim .bende bugün beta HCG sonucum çıktı ve 5846 çıktı son adet tarihim 7 Aralık sizde kaç haftalık oluyor
Evet oldum ama haftası küçük olduğu için ölçüm yapamadı ama 5,7 mm dedi .Bu sekilde internete gore 5-6 hafta araliginda sat onemli acikcasi ve usg de gorunen durum onemli artik sizin bhcg ile isinizin kalmamasi lazim. Muayene oldunuz mu?
Tekrar cagirmis olmali mutlaka. Iki hafta sonra daha iyi sonuc alabilirsinEvet oldum ama haftası küçük olduğu için ölçüm yapamadı ama 5,7 mm dedi .
USG kagidinds haftaligi yazıyo geneldeEvet oldum ama haftası küçük olduğu için ölçüm yapamadı ama 5,7 mm dedi .
Devlet olduğu için kağıt vermedi .USG kagidinds haftaligi yazıyo genelde
Yok vallq cagirmadi gel falan demedi ama iki haftaya nasipse özele gitmeye niyetim var gitsek kalp atışını duyarmiyizTekrar cagirmis olmali mutlaka. Iki hafta sonra daha iyi sonuc alabilirsin
Tabi duyarsiniz ben 7. Haftada duymustum. Devleete gittiysen umursamamistir zatenYok vallq cagirmadi gel falan demedi ama iki haftaya nasipse özele gitmeye niyetim var gitsek kalp atışını duyarmiyiz
Ayn öyle umursamadı diyorum kaç haftalık belli değil ama 5,7 mm diyorTabi duyarsiniz ben 7. Haftada duymustum. Devleete gittiysen umursamamistir zaten
Onlar icin sıkıcı ve olagan bi durum hic bizim gozumuzden bakmiyorlar. Ozele git sen mutlaka devlet hastaneleri bitmis artik. Yaklasik 10-15 gune duyarsin kalp atisini. Saglikla gelsinAyn öyle umursamadı diyorum kaç haftalık belli değil ama 5,7 mm diyorsağlık herşey için teşekkürler
![]()