Gebeliğe Hazırlık Beta artışı nasıl sizce

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mzqn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2020
444
154
53
Arakadaşlar merhaba adetim 3 gün gecikti kan verdim 87 çıktı 2 gün snra tekrr verdim 152 çıktı normal mi sizce

2 katı olması gerekiyor, kötü değil bence sonucunuz.
2 gün sonra tekrar verin

2 katı olması gerekiyor, kötü değil bence sonucunuz.
2 gün sonra tekrar verin
Normal yani deme 2 katı olması gerekio diyince herkes bend 190 falan bekliodum daha önce bi tane kimyasal bi tanede kürtaj oldu diye çok korkuom Buda sağlıklı deqil diye 😔

Normal yani deme 2 katı olması gerekio diyince herkes bend 190 falan bekliodum daha önce bi tane kimyasal bi tanede kürtaj oldu diye çok korkuom Buda sağlıklı deqil diye 😔
Temennimiz sağlıkla ilerlesin ama yinede diğer ihtimallerde aklında bulunsun yaşadığım için bende biliyorum üzücü çok. Genelde ilk zamanlar iki kat artış oluyor değer kese görününce yüzde 60 kadar artıyor o zaman sorun olmuyor. İki kat artışa yakın olmuş değer yinede içini ferah tutmaya çalış dua edelim bol bol🤲🤍

Temennimiz sağlıkla ilerlesin ama yinede diğer ihtimallerde aklında bulunsun yaşadığım için bende biliyorum üzücü çok. Genelde ilk zamanlar iki kat artış oluyor değer kese görününce yüzde 60 kadar artıyor o zaman sorun olmuyor. İki kat artışa yakın olmuş değer yinede içini ferah tutmaya çalış dua edelim bol bol🤲🤍
Peki kese ne zaman görünür

Buqün 152 çıktı kaç gün snra gidersem görcem keseyi 🙈
Sen iki gün sonra yine kan ver eğer 310 gibi civarda bi değer çıkarsa sorun yoktur sonra bir hafta içinde artışa göre kese gözükecektir🥰

Back
X