Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim en kısa zamanda hayırlı haberler nasip etsin inşallah size
Yaaa etmem mi 3 senedir bend çabalıom kurban olduğum allahım sanada isteyen herkese nasip etsin inşallah
Normal yani deme 2 katı olması gerekio diyince herkes bend 190 falan bekliodum daha önce bi tane kimyasal bi tanede kürtaj oldu diye çok korkuom Buda sağlıklı deqil diye2 katı olması gerekiyor, kötü değil bence sonucunuz.
2 gün sonra tekrar verin
Temennimiz sağlıkla ilerlesin ama yinede diğer ihtimallerde aklında bulunsun yaşadığım için bende biliyorum üzücü çok. Genelde ilk zamanlar iki kat artış oluyor değer kese görününce yüzde 60 kadar artıyor o zaman sorun olmuyor. İki kat artışa yakın olmuş değer yinede içini ferah tutmaya çalış dua edelim bol bolNormal yani deme 2 katı olması gerekio diyince herkes bend 190 falan bekliodum daha önce bi tane kimyasal bi tanede kürtaj oldu diye çok korkuom Buda sağlıklı deqil diye![]()
Peki kese ne zaman görünürTemennimiz sağlıkla ilerlesin ama yinede diğer ihtimallerde aklında bulunsun yaşadığım için bende biliyorum üzücü çok. Genelde ilk zamanlar iki kat artış oluyor değer kese görününce yüzde 60 kadar artıyor o zaman sorun olmuyor. İki kat artışa yakın olmuş değer yinede içini ferah tutmaya çalış dua edelim bol bol![]()
Kese için 1500 geçmesi lazım vajinal gözükür karından 3000 civarında gözüküyorPeki kese ne zaman görünür
Buqün 152 çıktı kaç gün snra gidersem görcem keseyiKese için 1500 geçmesi lazım vajinal gözükür karından 3000 civarında gözüküyor
Sen iki gün sonra yine kan ver eğer 310 gibi civarda bi değer çıkarsa sorun yoktur sonra bir hafta içinde artışa göre kese gözükecektirBuqün 152 çıktı kaç gün snra gidersem görcem keseyi![]()
Tamam çok teşekkür ederimSen iki gün sonra yine kan ver eğer 310 gibi civarda bi değer çıkarsa sorun yoktur sonra bir hafta içinde artışa göre kese gözükecektir![]()