Gebeliğe Hazırlık Beta artışı nasıl sizce

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mzqn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2020
444
154
53
Arakadaşlar merhaba adetim 3 gün gecikti kan verdim 87 çıktı 2 gün snra tekrr verdim 152 çıktı normal mi sizce

2 katı olması gerekiyor, kötü değil bence sonucunuz.
2 gün sonra tekrar verin

2 katı olması gerekiyor, kötü değil bence sonucunuz.
2 gün sonra tekrar verin
Normal yani deme 2 katı olması gerekio diyince herkes bend 190 falan bekliodum daha önce bi tane kimyasal bi tanede kürtaj oldu diye çok korkuom Buda sağlıklı deqil diye

Normal yani deme 2 katı olması gerekio diyince herkes bend 190 falan bekliodum daha önce bi tane kimyasal bi tanede kürtaj oldu diye çok korkuom Buda sağlıklı deqil diye
Temennimiz sağlıkla ilerlesin ama yinede diğer ihtimallerde aklında bulunsun yaşadığım için bende biliyorum üzücü çok. Genelde ilk zamanlar iki kat artış oluyor değer kese görününce yüzde 60 kadar artıyor o zaman sorun olmuyor. İki kat artışa yakın olmuş değer yinede içini ferah tutmaya çalış dua edelim bol bol

Peki kese ne zaman görünür

Buqün 152 çıktı kaç gün snra gidersem görcem keseyi
Sen iki gün sonra yine kan ver eğer 310 gibi civarda bi değer çıkarsa sorun yoktur sonra bir hafta içinde artışa göre kese gözükecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…