Beta artışı nasıl

betulmirac02

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Mart 2025
55
14
3
23
Beta Hcg
24 kadım 0.5
27 Kasım 33.90
30 Kasım 248.37
1 Aralık 267.71
3 Aralık 664.5
Artış iyi mi?

Benim de:

1 aralık 10.8
3 aralık 30.8

11 Aralık'a kadın doğum randevusu aldım. Asm'deki ebe, daha fazla bhcg takibi yapmaya gerek yok zaten kadın doğuma gideceksin dedi, artışı da normal buldu. Siz devamlı kan verip takip ediyor musunuz? Nasıl oluyor şimdi ne yapsam

Bana herhangi bir şey söylenmedi sadece sağlık ocağında 5 ay önce kürtaj olduğumu söyledim o zaman dedi kan ver dedi ama ben sağlık ocağında vermiyorum çünkü kalp atışı ve bebeği kesesini gördükten sonra bize bilgi vermen gerekiyor dedi ben şu an iki günde bir özelde kan veriyorum biz sadece yarın veya pazar günü vermeyi düşünüyorum

Bu benim ilk gebeliğim, devlet hastanesi acilinde öğrenmiştim, ikinci kanı da dün sağlık ocağında verdim bugün sonuçlar için gittim. Tss özel sağlık sigortam var ama Kıbrıs'ta yaşıyorum Türkiye'de özel sağlık sigortası poliçemde gebe olarak tanılanmak istemediğim için özele gitmiyorum şimdi. Ay ne zormuş bu işler ya. Siz de inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

Hayırlı olsun Yumurtlamadan kaç gün sonra 10 çıktı değerimiz

Benim bat günü 6 aralık imkansız o değerlere çıkması. Ama aile hekimliğindeki ebe normal ve sağlıklı bir artış olduğunu söyledi. Hcg artışına değil keseye bakın diyenler de var benim daha kese falan yok ortada herhalde, 11 aralıkta kadın doğuma gideceğiz bakalım inşallah o zaman net bir şey duyarım

Gerçekten beta takibi zulüm gibi. Hayırlı haberlerinizi bekliyorum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…