Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son regl tarihim 28 nisanSat nedir
Ay cok teşekkür ediyorum, ben bugun 700 civarı bekliyordum. Baska bir konu altında yorumlarda okumuştum hızlı yükselmesi iyi degil dis gebelik yazmışlardı. Endise ettimDeğerin gayet güzel canım2 günde 2 kat artmış
![]()
Dış gebelik şüphesine beta ile varmak için bi noktada betanın yavaşlaması/düşmesi sonrasında tekrar fırlaması gerekiyorAy cok teşekkür ediyorum, ben bugun 700 civarı bekliyordum. Baska bir konu altında yorumlarda okumuştum hızlı yükselmesi iyi degil dis gebelik yazmışlardı. Endise ettim
Allah razi olsun cok teşekkür ederim bilgilerinizi paylaştığınız icinDış gebelik şüphesine beta ile varmak için bi noktada betanın yavaşlaması/düşmesi sonrasında tekrar fırlaması gerekiyorşuan için betan gayet iyi
![]()
Rica ederim ne demek herşey gönlünüzce olsunAllah razi olsun cok teşekkür ederim bilgilerinizi paylaştığınız icin![]()
MaşallahÇok çok iyi canım bence ben adete 6 gün kala 25.43 ile öğrendim şuan 4 gün var 72.52 umarım sağlıklı artar![]()
Merhaba sonucunuz nasıl gidiorAmin canım İnşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın Allah razı olsun![]()
Merhaba, bugun 4. Beta 44 saat arayla 1912 çıktı. Pazartesi kontrol icin gidecegimMerhaba sonucunuz nasıl gidior
Merhaba sonucunuz nasıl gidior
Anladım hayırlıısyla guzel haberler alın inşallahMerhaba, bugun 4. Beta 44 saat arayla 1912 çıktı. Pazartesi kontrol icin gidecegim
Hayırlı haberlerle inşallahMerhaba daha gitmedim pazartesi gideceğim