• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta Artışı normal midir ?

gizemma

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
42
Puanlar
3
Merhaba,
Regle 9 gün varken 21 mayis da: 43.13 beta
Regle 4 gün varken 26 mayis da: 341.24 beta
Regle 2 gün varken 28 mayis da: 979.64 beta

Değerlerim nasil ? 30 mayista 4. Kani verip 1 haziranda kadin doğuma kontrole çağırdı. Sizinde bilgilerinizi almak istedim 💐💕

Değerin gayet güzel canım 💖💖 2 günde 2 kat artmış 🙏🏻🥰

Sat nedir

Değerin gayet güzel canım 💖💖 2 günde 2 kat artmış 🙏🏻🥰
Ay cok teşekkür ediyorum, ben bugun 700 civarı bekliyordum. Baska bir konu altında yorumlarda okumuştum hızlı yükselmesi iyi degil dis gebelik yazmışlardı. Endise ettim

Ay cok teşekkür ediyorum, ben bugun 700 civarı bekliyordum. Baska bir konu altında yorumlarda okumuştum hızlı yükselmesi iyi degil dis gebelik yazmışlardı. Endise ettim
Dış gebelik şüphesine beta ile varmak için bi noktada betanın yavaşlaması/düşmesi sonrasında tekrar fırlaması gerekiyor 🙏🏻 şuan için betan gayet iyi 🥰

Dış gebelik şüphesine beta ile varmak için bi noktada betanın yavaşlaması/düşmesi sonrasında tekrar fırlaması gerekiyor 🙏🏻 şuan için betan gayet iyi 🥰
Allah razi olsun cok teşekkür ederim bilgilerinizi paylaştığınız icin 💐😇

Çok çok iyi canım bence ben adete 6 gün kala 25.43 ile öğrendim şuan 4 gün var 72.52 umarım sağlıklı artar ❤️

Çok çok iyi canım bence ben adete 6 gün kala 25.43 ile öğrendim şuan 4 gün var 72.52 umarım sağlıklı artar ❤️
Maşallah 💐 Allah sağlıkla kucağınıza almayı ve isteyen herkese bu duyguyu yaşatmayı nasip etsin ✨🌸

Amin canım İnşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın Allah razı olsun 🌹🌹🤲🏻🤲🏻

Back
X