Beta artışı

Vildan51

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2020
227
122
33
41
Herkese merhaba adetim 3 gün geçti.Evde gebelik testi yaptim sonuc cift çizgiydi.1.gün kan verdim sonuç 10 bugün 3. Gün tekrar kan verdim sonuc 12 şaşırdım kaldım sizlerin fikirleri nedir acaba

Herkese merhaba adetim 3 gün geçti.Evde gebelik testi yaptim sonuc cift çizgiydi.1.gün kan verdim sonuç 10 bugün 3. Gün tekrar kan verdim sonuc 12 şaşırdım kaldım sizlerin fikirleri nedir acaba
Kimyasal veya dis gebelik riskine karsi betayi 48 saatte bir takip etmende fayda var canim

hamilesindir ama iki gün arayla kan takibini yaptır.betahcgne yani bende iki gebeligimde boyle yasadim biri sagliksiz digeri dis gebelik yasadim kadin dogum bi gitmelisin bence muanede hersey belli olur.hayirlisi olsun hakkında rabbim tum isteyene tatdirsin

Inşallah ya kadın doğum tekrar tahlil istedi kan verdim sonuç bekliyorum çıkınca tekrar gidicem doktoruma bakalım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…