- 19 Haziran 2023
- 52
- 6
- 1
- 28
- Konu Sahibi Nazlimu19_
Merhaba kızlar bu şekilde artış sizce normal midir, yarın ilk doktor kontrolüme gideceğim 

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fotoğraf yok.
Biraz endişeliyim umarım güzel sonuç alırımArtış olması güzel. Sanki son değerde fazlamı artmış. Normalde düzenli iki katına artması gerekiyor bu kişiden kişiyede değişebiliyor. Çok artış olursa ikiz olma şansı bile olabiliyor![]()
Çok güzel artmış yarın da keseyi görebilirsiniz çok rahat inşallah :)Merhaba kızlar bu şekilde artış sizce normal midir, yarın ilk doktor kontrolüme gideceğim![]()
Son testinde arada 4 gün var o yüzden fazla artış olmuştur aşağı yukarı 2.5 katı artmış benim 3.7 katı artmıştı hep biz de ikiz diye düşünmüştük ama tek gebeliklerde de olabiliyormuş :)Artış olması güzel. Sanki son değerde fazlamı artmış. Normalde düzenli iki katına artması gerekiyor bu kişiden kişiyede değişebiliyor. Çok artış olursa ikiz olma şansı bile olabiliyor![]()
Evet evet tek te olabiliyor hayırlısı ne ise o olsun, 4 günse çok normal değerleriniz sağlıkla gelsin inşallahÇok güzel artmış yarın da keseyi görebilirsiniz çok rahat inşallah :)
Son testinde arada 4 gün var o yüzden fazla artış olmuştur aşağı yukarı 2.5 katı artmış benim 3.7 katı artmıştı hep biz de ikiz diye düşünmüştük ama tek gebeliklerde de olabiliyormuş :)
Çok güzel artmış yarın da keseyi görebilirsiniz çok rahat inşallah :)
Son testinde arada 4 gün var o yüzden fazla artış olmuştur aşağı yukarı 2.5 katı artmış benim 3.7 katı artmıştı hep biz de ikiz diye düşünmüştük ama tekgebeliklerde de olabiliyormuş :)![]()
Biraz korkuyorum betam 4000 çıktı ama sadece kese var, cuma tekrar gideceğimGözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)
Daha çok minik çünkü :) Korkmayın benimde ilk kese ve yolk sac vardı sonra bebeği gördük kalp atışını duyduk. Son adet tarihiniz neBiraz korkuyorum betam 4000 çıktı ama sadece kese var, cuma tekrar gideceğim
25/09/2023 ben döngüm 35 günde 1, ama bende sadece kese var yolk sac yok galibaDaha çok minik çünkü :) Korkmayın benimde ilk kese ve yolk sac vardı sonra bebeği gördük kalp atışını duyduk. Son adet tarihiniz ne
Herkeste farklı olabiliyor kimisi 6. haftada kalp atışı duyarken 8. haftada duyabiliyor siz panik yapmayın olumlu düşünün kontrole gittiğiniz de ters bir şey olursa doktor bilgilendirir umarım yoktur25/09/2023 ben döngüm 35 günde 1, ama bende sadece kese var yolk sac yok galiba![]()
Herkeste farklı olabiliyor kimisi 6. haftada kalp atışı duyarken 8. haftada duyabiliyor siz panik yapmayın olumlu düşünün kontrole gittiğiniz de ters bir şey olursa doktor bilgilendirir umarım yoktur
Son durumunuz ne oldu benim yolk kesesi göründü dün ama bebek daha görünmedi hafif lekelenmem oldu dün. Boş gebelik olma ihtimali var mı25/09/2023 ben döngüm 35 günde 1, ama bende sadece kese var yolk sac yok galiba![]()
Yolk kesesi olursa bebek de var demek oluyor diye okumuştum lekelenme için doktora gidin muhakkak ihmal etmeyinSon durumunuz ne oldu benim yolk kesesi göründü dün ama bebek daha görünmedi hafif lekelenmem oldu dün. Boş gebelik olma ihtimali var mı
Gittim progesteron verdi fitil onu kullanıyorum düne göre kanamam yok gibi. Benim korkum boş gebelik olmasıYolk kesesi olursa bebek de var demek oluyor diye okumuştum lekelenme için doktora gidin muhakkak ihmal etmeyin
Yolk kesesi var demek bebekte var demek yani bir sonraki kontrolünüzde görürsünüz bebeğinizi . Hayırlısı olsunGittim progesteron verdi fitil onu kullanıyorum düne göre kanamam yok gibi. Benim korkum boş gebelik olması