Beta artışı

Nazlimu19_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2023
52
6
1
28
Merhaba kızlar bu şekilde artış sizce normal midir, yarın ilk doktor kontrolüme gideceğim 😥

Son düzenleme:

Eklentiler

• Beta.webp
    Beta.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 116
Artış olması güzel. Sanki son değerde fazlamı artmış. Normalde düzenli iki katına artması gerekiyor bu kişiden kişiyede değişebiliyor. Çok artış olursa ikiz olma şansı bile olabiliyor ☺️

Artış olması güzel. Sanki son değerde fazlamı artmış. Normalde düzenli iki katına artması gerekiyor bu kişiden kişiyede değişebiliyor. Çok artış olursa ikiz olma şansı bile olabiliyor ☺️
Biraz endişeliyim umarım güzel sonuç alırım

Merhaba kızlar bu şekilde artış sizce normal midir, yarın ilk doktor kontrolüme gideceğim 😥
Çok güzel artmış yarın da keseyi görebilirsiniz çok rahat inşallah :)
Son testinde arada 4 gün var o yüzden fazla artış olmuştur aşağı yukarı 2.5 katı artmış benim 3.7 katı artmıştı hep biz de ikiz diye düşünmüştük ama tek gebeliklerde de olabiliyormuş :)

Son testinde arada 4 gün var o yüzden fazla artış olmuştur aşağı yukarı 2.5 katı artmış benim 3.7 katı artmıştı hep biz de ikiz diye düşünmüştük ama tek gebeliklerde de olabiliyormuş :)
Evet evet tek te olabiliyor hayırlısı ne ise o olsun, 4 günse çok normal değerleriniz sağlıkla gelsin inşallah 🥰

Merhaba son adet tarihim 2 Ekim, bugün betam 14410 çıktı normal mi yoksa ikiz olmasın 🫣😂

Son testinde arada 4 gün var o yüzden fazla artış olmuştur aşağı yukarı 2.5 katı artmış benim 3.7 katı artmıştı hep biz de ikiz diye düşünmüştük ama tek
CBD3D631-D8A4-40CA-A2BE-74550FFEBEDD.webp
gebeliklerde de olabiliyormuş :)

25/09/2023 ben döngüm 35 günde 1, ama bende sadece kese var yolk sac yok galiba 😥
Herkeste farklı olabiliyor kimisi 6. haftada kalp atışı duyarken 8. haftada duyabiliyor siz panik yapmayın olumlu düşünün kontrole gittiğiniz de ters bir şey olursa doktor bilgilendirir umarım yoktur

Back
X