Beta artışlarımi degerlendirir misiniz ?

SivasliAlice

Duam belli duyan belli...Kûn fe yekûn🤲
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2013
1.747
1.235
358
Uzun tedaviler ve kayıplar sonrasj kendiliginden hamile kaldım iki kan sonucum 2 katı arttı vajinal kese göründü ama ben 3.kez de kan vermek istedim ama bu sefer iki katı artmadı %65 gibi bir artış oldu ve ben çok tedirginim.
Yine mi olmadı hissi oturdu boğazıma boğuyor beni...

Eklentiler

• Screenshot_20250709-162750_ChatGPT.webp
    Screenshot_20250709-162750_ChatGPT.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 29
Uzun tedaviler ve kayıplar sonrasj kendiliginden hamile kaldım iki kan sonucum 2 katı arttı vajinal kese göründü ama ben 3.kez de kan vermek istedim ama bu sefer iki katı artmadı %65 gibi bir artış oldu ve ben çok tedirginim.
Kese görünmüş hayırlı olsun.. embriyo görünmedi mi? Yakın zamanda inşallah kalp atışını da duyarsınız. Bence stres yapmayın, doktor tekrar kan vermenizi istemediyse bir terslik görmemiş demektir.

Hayır canım çok güzel artmış ya :) sürekli aynı oranda artacak diye bir kural yok merak etme ayrıca kese göründükten sonra hcg eskisi kadar çok yükselmeyebiliyor keseyi gördüysen hcg baktırma artık gerek yok

Verdiğiniz yanitlar beni o kadar ferahlatti ki druma da yazdimi artışlar çok güzel dedi. Rabbim benim bebeğimle beraber tüm bebeklerimizi saglikla annelerine kavuştursun inşallah 🤲💜

Keseden sonra beta bakmaya gerek yok benim de keseden sonra betam %40 larda artis gostermisti cok baktirdim ben de. Meger gerek yokmus hic stres yapmaya. Rahat olun guzel artmis degeriniz

Keseden sonra beta bakmaya gerek yok benim de keseden sonra betam %40 larda artis gostermisti cok baktirdim ben de. Meger gerek yokmus hic stres yapmaya. Rahat olun guzel artmis degeriniz
Bende yeni öğrendim keseden sonra beta bakilmazmis ama şimdi birkaç örnek okudum az artış olan bazı gebelikler boş gebelik olarak sonlandirilmis okudukça tedirgin oluyorum valla iki ayrı durum insan okudukça kendini korkutuyor pazartesi randevum var inşallah kalbini duyarım hayirlisiyla🤲🤲

Back
X