Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ne yaptınBenimde dün yaptırdığım da adete 3 gün kala 35.24 çıktı pazartesi tekrar kan vericem inşallah yükselir hayırlısıyla kucağımıza alırız hepimiz inşallah
Canım ne yaptınCanim benimde adetime 4 gun var bugun beta yaptım 8.21 ckti .2 gun sinra tekrar yapmayı yaundüşünüyorum
Canim dünyine yaptim yani 8.21 den 2 gun sinra 25.44 cikti doktor normal deduCanım ne yaptın
2 kat artmış canım güzel sonucun bı daha ne zaman kan vericeksinCanim dünyine yaptim yani 8.21 den 2 gun sinra 25.44 cikti doktor normal dedu
Valla esim karışmasa hergun yaparım :) oda yapma ni kendi haline bırak diyoe2 kat artmış canım güzel sonucun bı daha ne zaman kan vericeksin
Canım bugün kan verdim sağlık ocağında ama sonuç yarın çıkacakmış bekliyorum sabırsızlıklaCanım ne yaptın
Canım sağlık ocağının laboratuvar sitesi yok muCanım bugün kan verdim sağlık ocağında ama sonuç yarın çıkacakmış bekliyorum sabırsızlıkla![]()
Doğru valla canım hepimiz öyleyiz ama elden gelen tek şey beklemek oluyor mecburen Rabb'im kucagimiza almayı nasip etsin inşallah beklemesi bile ayrı heyecanValla esim karışmasa hergun yaparım :) oda yapma ni kendi haline bırak diyoe
Yok sanırım canım sıkılıyor e nabızdan bakıcam çıkıncaCanım sağlık ocağının laboratuvar sitesi yok mu
Hm tamam canım haber bekliyorum sendenYok sanırım canım sıkılıyor e nabızdan bakıcam çıkınca
Yanlış yazmışım canım yarın belli olucak galiba arayacaklar bir deHm tamam canım haber bekliyorum senden
Onlar aramazsa sen ara canımYanlış yazmışım canım yarın belli olucak galiba arayacaklar bir de
Aradım canım sonuç e nabozda çıkmıyor tekrar randevu alıp doktordan almam gerekiyormuş sonucu bende bugün gidemedim e nabıza da düşmüyor meraktan ölücem zaten dün vermiştim kanı yarın tekrar vermelimiyim sence sonucu da bilmiyorum şuan ama bugün adet günümOnlar aramazsa sen ara canım