Beta bakar mısınız 😍

Slakra

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2021
643
En iyi cevaplar
1
346
18
27
Adetim 1 gün gecikti zaten evde test yapmıştım pozitifti. Bugün kan verdim değerim nasıl?

Eklentiler

• Screenshot_20210803_002630.webp
    Screenshot_20210803_002630.webp
    8 KB · Görüntüleme: 95
Gözünüz aydın baya iyi çıkmış. İkiz mi acaca 😀😀

Tebrik ederim darisi basima insallah. Allahim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah

Adetim 1 gün gecikti zaten evde test yapmıştım pozitifti. Bugün kan verdim değerim nasıl?
Değerin iyi fakat 2 güne bi ölçülmesi lazım ve 2 kat artması lazım önemli olan bu cnm .. ben çok düşük değerle öğrendim mesela 13 dü.. ama düzenli ve güzel arttı..sağlıkla gelsin inşallah.

Doktorlar bizi kandırıyorlar o zaman.
O şekilde olmuyor 2 günde bir beta takibi yapılıyor, cok fazla artış varsa ya ikiz ya da dış gebelikten şüpheleniyorlar. Tek sefer betayla ölçülecek bişey değil

O şekilde olmuyor 2 günde bir beta takibi yapılıyor, cok fazla artış varsa ya ikiz ya da dış gebelikten şüpheleniyorlar. Tek sefer betayla ölçülecek bişey değil
Biliyorum ama arkadaşımında yüksek çıkmıştı dr ikiz olabilir demişti. İkiz kese gördüler.

Hayır ne alaka betanın baya baya yüksek olması lazım ki 3000 5000 seviyeleri belki zaten her yüksek beta çoğul gebeliğe işaret değildir. Keseler görülene kadar bilinmez.
600 küsürdü arkadaşımın betası dr ikiz olabilir demişti ikiz kese göründü.

Back
X