Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O betayla anlaşılmaz ben adetim gecikmeden verdim kan 1000 küsürdüGözünüz aydın baya iyi çıkmış. İkiz mi acaca![]()
Zamanında ve iyi döllenmişGözünüz aydın baya iyi çıkmış. İkiz mi acaca![]()
Tez vakitte darısı başınıza inşallahTebrik ederim darisi basima insallah. Allahim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah
Aynen öyleO betayla anlaşılmaz ben adetim gecikmeden verdim kan 1000 küsürdü
Doktorlar bizi kandırıyorlar o zaman.O betayla anlaşılmaz ben adetim gecikmeden verdim kan 1000 küsürdü
Değerin iyi fakat 2 güne bi ölçülmesi lazım ve 2 kat artması lazım önemli olan bu cnm .. ben çok düşük değerle öğrendim mesela 13 dü.. ama düzenli ve güzel arttı..sağlıkla gelsin inşallah.Adetim 1 gün gecikti zaten evde test yapmıştım pozitifti. Bugün kan verdim değerim nasıl?
O şekilde olmuyor 2 günde bir beta takibi yapılıyor, cok fazla artış varsa ya ikiz ya da dış gebelikten şüpheleniyorlar. Tek sefer betayla ölçülecek bişey değilDoktorlar bizi kandırıyorlar o zaman.
Amin inşallahDeğerin iyi fakat 2 güne bi ölçülmesi lazım ve 2 kat artması lazım önemli olan bu cnm .. ben çok düşük değerle öğrendim mesela 13 dü.. ama düzenli ve güzel arttı..sağlıkla gelsin inşallah.
Biliyorum ama arkadaşımında yüksek çıkmıştı dr ikiz olabilir demişti. İkiz kese gördüler.O şekilde olmuyor 2 günde bir beta takibi yapılıyor, cok fazla artış varsa ya ikiz ya da dış gebelikten şüpheleniyorlar. Tek sefer betayla ölçülecek bişey değil
Hayır ne alaka betanın baya baya yüksek olması lazım ki 3000 5000 seviyeleri belki zaten her yüksek beta çoğul gebeliğe işaret değildir. Keseler görülene kadar bilinmez.Doktorlar bizi kandırıyorlar o zaman.
600 küsürdü arkadaşımın betası dr ikiz olabilir demişti ikiz kese göründü.Hayır ne alaka betanın baya baya yüksek olması lazım ki 3000 5000 seviyeleri belki zaten her yüksek beta çoğul gebeliğe işaret değildir. Keseler görülene kadar bilinmez.
İstisna bu tesadüf çok bi değer değil bakın diyorum ya ben adetim geçmeden verdim 1000 küsürdü 3üz olması lazımdı ama tekiz600 küsürdü arkadaşımın betası dr ikiz olabilir demişti ikiz kese göründü.