- 24 Mart 2020
- 425
- 126
- 53
- 27
- Konu Sahibi Serinyer44
2.0 cıktı adetinde 4 gün çok az kahverengi hafif kırmızımsı akıntı geldi ve suan bisey yok adet olmadim acaba hamilemiyim böyle olan varmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 in altındaki değerler gebelik sayılmıyor.2.0 cıktı adetinde 4 gün çok az kahverengi hafif kırmızımsı akıntı geldi ve suan bisey yok adet olmadim acaba hamilemiyim böyle olan varmi
Yani tekrar test yapmiyayimmi5 in altındaki değerler gebelik sayılmıyor.
Regl ne zamanYani tekrar test yapmiyayimmi
Reglim bu ay 10 gun gecikti 10 gunun sonunda kahverengi akinti okdu hafif hafif kesilfi adet olmadim yaniRegl ne zaman
Evet biz gebelik istiyoruz zatenAdet olmadiginiz donemde korunmasiz iliski yasadiniz mi?
Bir kaç gün bekle tekrar test yaptır.Reglim bu ay 10 gun gecikti 10 gunun sonunda kahverengi akinti okdu hafif hafif kesilfi adet olmadim yani
Yarın kan vereyim bakalım ne çıkıcam göğüslerin sis halinde neden böyle bilmiyorum kasiklarimda hafif batmalarda oluyorO donemde de hamile kalmis olabilirsiniz. O yuzden adetiniz 10 gun gecikmesine ragmen dusuk cikmis olabilir. Biraz daha bekleyip test yaptirmanizda fayda var.
Öyle yapayım en iyisi teşekkürlerBir kaç gün bekle tekrar test yaptır.
Hamilelik olsa bile bu kadar erken belirti verir mi bilmiyorum. Ama ben adetimin geciktiği hafta hamile kaldim ve kahverengi akinti da yasadim. Yeni versiysen kani 2-3 gun daha bekle varsa iyice yukselsin beta. Idrat testin de zaten bu degerlerde cikmaz pozitif. Ben cok erken ogrendim hamile oldugumu doktor hamilesin dedi eve gelince evde test yaptim negatif cikmistiYarın kan vereyim bakalım ne çıkıcam göğüslerin sis halinde neden böyle bilmiyorum kasiklarimda hafif batmalarda oluyor
8 gün geçti kanı vermemdn inşallah bnde hamileyimdirHamilelik olsa bile bu kadar erken belirti verir mi bilmiyorum. Ama ben adetimin geciktiği hafta hamile kaldim ve kahverengi akinti da yasadim. Yeni versiysen kani 2-3 gun daha bekle varsa iyice yukselsin beta. Idrat testin de zaten bu degerlerde cikmaz pozitif. Ben cok erken ogrendim hamile oldugumu doktor hamilesin dedi eve gelince evde test yaptim negatif cikmisti![]()
Kaç gün sonra tekrar yaptınız benim 8 gün geçti bugün tekrar yapicmBenimde ilk bastırdığımda 2.8 çıkmıştı sonra 90 a yükseldi bir kaç gün sonra
Hakkında hayırlısı olsun
Bugün test yaptır canım varsa çıkacaktaynen nşallah bu defa pozitif olur
Aynen inşallah olumlu olurBugün test yaptır canım varsa çıkacaktır
Haber ver bana da canım merak ettimAynen inşallah olumlu olur
Test yaptım negatif malesefBugün test yaptır canım varsa çıkacaktır