beta bilgisi olan hamişler buraya!!!!

kuzu_m

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2008
46
0
86
Tekirdağ
arkadaşlar merak ettimadetimden 1 gün önce hamile :CüvCüv:olduğumu öğrendim beta ölçüm 203.18 aradan 5 gün geçti kaç haftalık hamile olabilirimfisfisfis daha bir doktora gitmedik bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırlarsa sevinirim :teytey:ha ! unutmadan kese ne zaman belli oluyor a.s.

canım kendimle kıyaslayarak cevap verebilirim pek bilgim yok çünkü.benim de 272 ydi..kan testi yaptırdıgım yerdekiler 3.5--4 haftalık hamilesin demişlerdi.kan testini yaptırmamın üzerinden tam 1 hafta geçince dr a gittim kese gözüküyordu..buna göre sende 4-5 gün sonra gitsen bence görürsün keseyi.bu arada tebrik ederim saglıkla kucagına alırsın insallah..

folik asit kullanıyorum bir aydır doktorum cuma günü şehir dışından geliyormuş inşallah değerlerim iyidir birde keseyi görmek istiyorum herşeyin yolunda olduğunu bilmek beni inanın rahatlacak cevapladığınz için teşekkür ederim

cnm kese 1500 betanın üzerine çıkınca gözüküyor yaklaşık 5 haftalıkken gözükür cnm tebrik ederimm..darısı başıma..şuan 4+4sündür haftaya kesen kesin gözükür.

5 haftalıksın cnm
betahcg değerinde baya yüksek aynı benimki gibi
adet günümde gittiğimde kseyi görmüştük biz
hiç gecikmem yokken
sende görürsün muhtemelen
6.haftada gidersen kapl atışlarınıda duyarsın cnm
tebrik ederim seni

Arkadaslar benimde adet gecikmesinden 6 gun sonra degerim 689,49 idi.
5 haftalikmi oluyor bu sizce ?

benim 4+3 haftalıkken değerim 1613 dü 2 gün sonra dr um birsdaha istedi 3816 olmuş sanırım bu sefer bebişim gelecekhihoyyyt

son adet tarihime göre 5+3 olması gerekerken 4+3 gözüktü dr yumurtlama geç olmuş olabilir dedi sanırım bebişim iyi ama çok sancım oluyo

merhaba ben yeni üye oldum buraya bende dün beta hcg testi yaptırdım sonuç 105.4 çıktı ben ne kadarlık oluyorum acaba bişre bu 12. gün mevzusu var onu bi türlü anlayamdım gitti ya

Back
X