Beta değer, kanama

nurrr256

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2023
232
143
23
24
Merhaba arkadaşlar kaç gündür burayada yazıyorum adet 2 gün gecikti 3.gun kanama başladı 5.gun kanama aşırı arttı ve parça parça pıhtılaşma oldu baya doktora gittim bugün alttan muayene etti karin içinde kanama yok dedi 1 hafta adet tarihinden sonra geçen süre beta 73 çıktı 3 gün sonra yeniden bakalim dedi ama kanama baya var dis gebelik mi dedi kimyasal mi bakarız dedi deger düşerse düşük olur yükselirse yakından takip ederiz sürekli dedi dis gebelikte nasıl olur ki değer yaşayan var mı benimki 5 hafta

Dis gebelikte beta degeri bir duser bir yukselir veya birden cok fazla yukselir gibi gibi.... Ornegin 75 ile ogrendim 117 85 66 250 450 500 seklinde artisim olmustu sag tupumde dis gebelik vardi ve devamli lekelenmem vardi. 117den 66ya dusmeye basladiginda kimyasal dediler ama ben 0 oldugunu gormek icin tekrar verdigimde 250ye firlamisti dis gebelik oldugunu oyle anladik.

Daha sonrasında gebe kaldınız mı ama bende lekelenme yok direk kanama var regliden daha fazla

Daha sonrasında gebe kaldınız mı ama bende lekelenme yok direk kanama var regliden daha fazla
İlk basta degerim duserken klasik 6 gunluk adet kanamami yasadim kanamam kesilmeyince de suphelendim test yaptim oyle kan verdim. Yani demem o ki takipte ol belki kimyasaldir 0 oldugunu gormeden bitti deme yinede. Temmuzda dis gebelik gecirdim ekimde hamile kaldim tekrar 25.haftamdayim suan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…