- 24 Nisan 2021
- 9
- 3
- 1
- 35
- Konu Sahibi boncuk0541
-
Niye endişelisiniz sakin olun. Onemli olan 2 kat artarak gitmesi. Sizin de oyle olmus. Ilk tahlile erken gitmissiniz bebek yokmus. Vakti gelince deger yükselmiş. Sakince
doktor keseyi gormedi oyuzden degerlerimde sanki az az yukseliyor gibi. ayrica cok tsk ederim aydinlattiginiz icin evet cok erken fark edip yaptirdim ilk tahlilimiNiye endişelisiniz sakin olun. Onemli olan 2 kat artarak gitmesi. Sizin de oyle olmus. Ilk tahlile erken gitmissiniz bebek yokmus. Vakti gelince deger yükselmiş. Sakince bekleyin onemli olan artış.
Su an gecikmenin kaçıncı gunundesiniz?doktor keseyi gormedi oyuzden degerlerimde sanki az az yukseliyor gibi. ayrica cok tsk ederim aydinlattiginiz icin evet cok erken fark edip yaptirdim ilk tahlilimi
9Su an gecikmenin kaçıncı gunundesiniz?
Bazi doktorlar ne yazik ki cok sert ve endise verici tavirlara sahipler. Siz sakin olun. Endisenin sadece zarari olur. Acin youtube'u anne olma meditasyonu annelik meditasyonu gibi seyler yazin. Gozunuzu kapatın Cikan videoları dinleyin, hatta dinleyerek uyuyun cok iyi gelecek .
doktor rahim duvari kalinlasmasi onemli suan kalinligi gayet iyi dedi. denicem.... hafta ici gel tekrar dedi insallah kotu bi sonucla karsilasmam tesekkur ederimBazi doktorlar ne yazik ki cok sert ve endise verici tavirlara sahipler. Siz sakin olun. Endisenin sadece zarari olur. Acin youtube'u anne olma meditasyonu annelik meditasyonu gibi seyler yazin. Gozunuzu kapatın Cikan videoları dinleyin, hatta dinleyerek uyuyun cok iyi gelecek .
Bazi doktorlar ne yazik ki cok sert ve endise verici tavirlara sahipler. Siz sakin olun. Endisenin sadece zarari olur. Acin youtube'u anne olma meditasyonu annelik meditasyonu gibi seyler yazin. Gozunuzu kapatın Cikan videoları dinleyin, hatta dinleyerek uyuyun cok iyi gelecek .
rahim duvarinin kalinlasmasi onemli oda suan kalinlasms dedi doktor hafta ici yine gidicem ins hayirli haberler alirim tesekkur ederim dinlicem umarim iyi gelirBazi doktorlar ne yazik ki cok sert ve endise verici tavirlara sahipler. Siz sakin olun. Endisenin sadece zarari olur. Acin youtube'u anne olma meditasyonu annelik meditasyonu gibi seyler yazin. Gozunuzu kapatın Cikan videoları dinleyin, hatta dinleyerek uyuyun cok iyi gelecek .
Valla kendi kendini geriyorsun. Hemen herkes 4 haftalikken öğreniyor gebeligi. 8. Haftada falan kalp atisi duyuluyor. 4 hafta bekleniyor mecbur. Valla bu stresle zarar verirsin bak cocuga, ben sana diyeyim. Sakin ol meditasyon yap, inancli isen kuran dinle kuran oku namaz kıl. Mesgul et kafani ve hep olumlu düşün. Neyi düşünürsen onu çağırırsın.rahim duvarinin kalinlasmasi onemli oda suan kalinlasms dedi doktor hafta ici yine gidicem ins hayirli haberler alirim tesekkur ederim dinlicem umarim iyi gelir
ilk donemler cok sikintili hcg0Bazı doktorlar google gibi davranıyorlar bütün felaketleri sıralıyorlar. Bende hamile olduğumu öğrendim ve hcg değerlerime bakıldı 2 gün arayla ilk gun 402 48 saat sonra 1290 cıktı ve doktorumun söylediği şey hmm güzel dış gebelik olmadığını anlıyoruz.
insallah benimde ole bi durumm olmazBazı doktorlar google gibi davranıyorlar bütün felaketleri sıralıyorlar. Bende hamile olduğumu öğrendim ve hcg değerlerime bakıldı 2 gün arayla ilk gun 402 48 saat sonra 1290 cıktı ve doktorumun söylediği şey hmm güzel dış gebelik olmadığını anlıyoruz.
16 nisanda benimde betam 33 sonraları da 2 gün aralar ile 96,sonra 131 sonra 148 çıktı ve az yükseliş göstermeye başladı ve gerçekten yıkıldım çünkü geçen sene dış gebelik geçirmiştim yaşım da 38 ve kavrengi akıntım var Dr görüştüm salı gününe randevu verdidoktor keseyi gormedi oyuzden degerlerimde sanki az az yukseliyor gibi. ayrica cok tsk ederim aydinlattiginiz icin evet cok erken fark edip yaptirdim ilk tahlilimi
daha once dis gebelik gecirmedim 1 cocugum var suan 2. yi dusunuorum ilkinde hic bole bisey yasamamistim. insallah hayirli sonuclar aliriz kimsenin kucagi bos kalmasin belki birden artis gostermeye baslar gonlumuzu ferah tutalim ins16 nisanda benimde betam 33 sonraları da 2 gün aralar ile 96,sonra 131 sonra 148 çıktı ve az yükseliş göstermeye başladı ve gerçekten yıkıldım çünkü geçen sene dış gebelik geçirmiştim yaşım da 38 ve kavrengi akıntım var Dr görüştüm salı gününe randevu verdi
İnşAllah şuanki endişemizin yerini hayırlısıyla mutluluğa dönüşür Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsindaha once dis gebelik gecirmedim 1 cocugum var suan 2. yi dusunuorum ilkinde hic bole bisey yasamamistim. insallah hayirli sonuclar aliriz kimsenin kucagi bos kalmasin belki birden artis gostermeye baslar gonlumuzu ferah tutalim ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?