- 21 Ağustos 2014
- 325
- 158
- 303
- Konu Sahibi Gamzecan1616
Insallah guzeller guzeli bir bebegin olur tez zamanda yuzunu guldurur benim de ilk olcak ama dilerim benden once sana versin Rabbim cok bekletmesinEvet ilk bebek olacak inşaallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah guzeller guzeli bir bebegin olur tez zamanda yuzunu guldurur benim de ilk olcak ama dilerim benden once sana versin Rabbim cok bekletmesinEvet ilk bebek olacak inşaallah
Amin kimseyi bekletmesin çok zor çünküInsallah guzeller guzeli bir bebegin olur tez zamanda yuzunu guldurur benim de ilk olcak ama dilerim benden once sana versin Rabbim cok bekletmesin![]()
kiz ben de iki tane test yaptim sonradan cikti ve bugun kan verdim 1.20 cikti hayirlisi olsun hakkimizda belki de vardir bebisSonradan çıktı cnm
Amin insallahAmin kimseyi bekletmesin çok zor çünkü
23 yaşında menepoz dedi doktor şimdi 33 yaşAmin insallahozel degilse neden bunca sene olmadi
anladim peki tedavi yok mu yani illa ki vardir da uygulanan bisey yok mu su anda23 yaşında menepoz dedi doktor şimdi 33 yaş
Prp yumurtalık gençleştirme var onu yaptırdım beklemedeyimanladim peki tedavi yok mu yani illa ki vardir da uygulanan bisey yok mu su anda
ayy hadi insallahPrp yumurtalık gençleştirme var onu yaptırdım beklemedeyim
Aynen canm hayırlısı olsun genelde öyle olanların hamile çıkıyormuş ama bilmiyormbende kısmetkiz ben de iki tane test yaptim sonradan cikti ve bugun kan verdim 1.20 cikti hayirlisi olsun hakkimizda belki de vardir bebis
benim umudum pek yok zaten cok uzulmedim adet olym da yeniden baslayim diye dusunuyorum insallah sende vardirAynen canm hayırlısı olsun genelde öyle olanların hamile çıkıyormuş ama bilmiyormbende kısmet
Hayırlısı olsun rabbim herkese tartırsın o duyguyubenim umudum pek yok zaten cok uzulmedim adet olym da yeniden baslayim diye dusunuyorum insallah sende vardir![]()
aminn tatlim insallahHayırlısı olsun rabbim herkese tartırsın o duyguyu
Merhaba ben adet oldum ne yazıkki fakat ters giden birşey oldu bu ay anlayamadım göğüslerim hiç açımadıBende Salı gününe kadar bekleyeceğim bakalım inş güzel sonucu burdan sizede aktarırım![]()
Ben adet oldum cnmMerhaba bende dün 2 kere test yaptm ilki silik ikincisi negatif çıktı dun acilde kan verdm 1.20 çıktı çok arastrdm böyle olanların geneli hamile çıkıyormuş adet olmazsa ama bilmiyorm bende bekliyorm hayırlısı olsun
Hayırlısı olsun canım üzülme herseyde vardır bir hayırBen adet oldum cnminş sen olmazsın
Sonuc ne merak ettm5 ve aşağıda değerlerin hepsi negatif yani hamile değilsin demek. 1.20de zamanında çok yükselir diyebaktığım ama hep aynı kalan bir değer![]()
Merhaba sonuç ne olduSonuc ne merak ettm