Beta değeri 207

Sevcann26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2023
9
3
1
30
evde test yaptım çift çizgi çıktı hemen özel hastaneye acile kan testi verdim 207 çıktı :) 3 4 haftalık hamilesin dedi doktor. Kasıklarımda inceden bir ağrı var karnım gurul gurul ayaklarım çok üşüyor ve gece uyku düzenim çok bozuk kızlar. Beta değerim ve diğer belirtilerim normal mi sizce ?

Son düzenleme:
Belirtilerin tamamen normal canım. Zaten herkese başka başka belirtiler oluyor. Benim de çok agrım vardı ki hala da var. Eğer endişeli bir tipsen iki günde bir kan ver iki kere daha düzenli artışı görürsün. Yoksa doktor sana zaten belirli bir tarih vermiştir gitmen için o tarihte keseyi görmeye gidersiniz. Hayırlı olsun bebişin

Çok teşekkür ederim canım evet ya hiç sorma çok endişeli evhamlı biriyim hele ki hamile olduğumu öğrenince :) salı günü ilk kontrolum var iki gün önce öğrendim hamile olduğumu beta değerim normal mi sence? sen kaç haftalık hamilesin :)
Çoook teşekkür ederimm

Benim 16 hafta canım ama ben de regl tarihine 2 gün kala 17yle öğrenip 2 günde bir sürekli teste gitmiştim. Takıntı bende de bol miktarda var ki hala da herşeyden nem kapıyorum. Doktor melisa ve papatya çayı önerdi artık Gayet iyi değerin artışta 2 günde bir %60 üzeriyse hiçbir sorun yok demektir

İnşallah her şey yolunda gidiyordur canım ben salı gününü beklemek istiyorum kontrol için iradeli olmaya çalışıyorum :)
Gece uyku problemi yaşıyor muydun sende peki ben gibi baslarda acaba

İnşallah her şey yolunda gidiyordur canım ben salı gününü beklemek istiyorum kontrol için iradeli olmaya çalışıyorum :)
Gece uyku problemi yaşıyor muydun sende peki ben gibi baslarda acaba
Çok yorgun uykulu oluyodum ama uyanıyordum sürekli ki hala öyle bir de burnum tıkanıyordu o yüzden nefessiz de kalıp uyanıyordum canım çok normal vücut kendini yeni düzene adapte etmeye çalışıyor sen bir de bulantılar başlayınca gör o çok fena ama inş senin çok bulantın olmaz.

Beni çok rahatlattın yaa çok teşekkürler canım inşallah bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…