Beta degeri 675

betbet85

Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2023
110
-4
16
40
10 gündür adet olamamıstım gecikti.doktor önce ultrasonala baktı kese yok dedi sonra test yaptı posıtıve beta kan degeri 678 cıktı .2 gunde bir gidip deger artıcak mı bakalım dedi.var mı bole durumda olanlar

Değeriniz gayet güzel bu değerle kese görmemenizde normal sabırlı olup 1 hafta kadar bekleyin bebişi görün inşallah

Tebrikler hamilesin 2gunde bı daha verin kanı yükselme varsa hamilesin.1hafta sonra bebisi görun inşallah

Son adet tarihim 18 eylül adetim 4 gün gecikince test yaptım pozitif çıktı bugün 5. Gün beta hcg verdiğim sonuç 1763 çıktı sizce nasıl

Son adet tarihim 18 eylül adetim 4 gün gecikince test yaptım pozitif çıktı bugün 5. Gün beta hcg verdiğim sonuç 1763 çıktı sizce nasıl
Merhaba erken gebelik testi ile mi baktınız yoksa bu normal ucuz olanlardan mı ? Ben de 4 gün geciktim emin olamadım bugün eczaneden ona göre alacağım cevap verirseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…