Beta değeri artışı

Piraye2612

Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2022
73
20
18
31
Hanımlar merhaba.. Ben bu stresle ne yapacağım bilmiyorum 🤷🏻‍♀️..
Ovülasyon testi ile gebeliğimi öğrendim.
30 mayıs 42.11
31 mayıs 54.7
2 haziran 126.4
5 haziran 287 olmuş beta
Son kan 3 gün arayla.
Daha önce kimyasal gebelik geçirdiğim için doktor kan sulandırıcı,folik asit ve progestan başladı.
Bugun daha çok artmasını beklerdim ama çarşamba bidaha bakacağız dedi. Çarşamba günü ortlama 600 lerde olursa sağlıklı gebelik diyebilirmiş..
Artış çokmu kötü.
Ayrıca bu süreçte değerin yükselmesi bebeğin kese veya kendisi için şunu yap şunu yapma, şunu ye vs diye önerileriniz varsa lğtfen söyleyin..
! Bu kadar abartmaya gerek yok diyecekler lütfen bişey yazmayın. Modum zaten düşüyor sizde düşürmeyin..

30 mayıs 42.11
31 mayıs 54.7
2 haziran 126.4
5 haziran 287 olmuş beta
Son kan 3 gün arayla.
Daha önce kimyasal gebelik geçirdiğim için doktor kan sulandırıcı,folik asit ve progestan başladı.
Bugun daha çok artmasını beklerdim ama çarşamba bidaha bakacağız dedi. Çarşamba günü ortlama 600 lerde olursa sağlıklı gebelik diyebilirmiş..
Artış çokmu kötü.
Ayrıca bu süreçte değerin yükselmesi bebeğin kese veya kendisi için şunu yap şunu yapma, şunu ye vs diye önerileriniz varsa lğtfen söyleyin..
! Bu kadar abartmaya gerek yok diyecekler lütfen bişey yazmayın. Modum zaten düşüyor sizde düşürmeyin..
Merhaba, beta hcg 24-48 saatte %66 ya da 2 katı artması gerekli diye biliyorum sağlıklı gebelik denebilmesi için. Çarşamba günü de %66 artmış olursa sağlıklı diyebilir. 3 gün arayla kan verdiğiniz için tam bir hesaplama yapamadım ne desem yanlış olur. Çarşamba günü 476 ve üzeri olursa sağlıklı kabul edilmesi gerek normal şartlarda. Başka bir uzman görüşü de alın derim.

30 mayıs 42.11
31 mayıs 54.7
2 haziran 126.4
5 haziran 287 olmuş beta
Son kan 3 gün arayla.
Artış çokmu kötü.
Merhaba şu an gebeliginiz nasıl ilerliyor umarım iyisinizdir

Malesef
Dış gebelik oldu ve pazartesi günü Methotrexate oldum. Suan değerim düşmüş ama doktor hanım tatmin olmuyor bu düşüşten bidaha iğne vurmak istiyor. Halbuki 4.gün yükselirmiş 7.gün düşermiş değer dedi çoğu kişi. Ama doktoru tatmin edemiyorum

Malesef

Dış gebelik oldu ve pazartesi günü Methotrexate oldum. Suan değerim düşmüş ama doktor hanım tatmin olmuyor bu düşüşten bidaha iğne vurmak istiyor. Halbuki 4.gün yükselirmiş 7.gün düşermiş değer dedi çoğu kişi. Ama doktoru tatmin edemiyorum
Allah şifa versin kuzum sana. Dua edicem 🤲

Back
X