- 15 Ağustos 2023
- 100
- 18
- 18
- Konu Sahibi BIRISI_ISTE
Kızlar beta ikiye nasıl katlanır örnek bugun betam 210 yarın 420 mi olcak biri beni aydınlatsın 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç haftalık yani son adetimden bugune 39 gün olduİkiye katlanmak zorunda değil %66 olması yeterli, bugün 210 ise 48 saat sonra 350 olsa yetiyor![]()
Adetiniz 39 gün geçmiş hali 210 mu çıktı?Kaç haftalık yani son adetimden bugune 39 gün oldu
EvetAdetiniz 39 gün geçmiş hali 210 mu çıktı?
Adetim 8 gün gecikti son adet tarihim 15 temmuzAdetiniz 39 gün geçmiş hali 210 mu çıktı?
Anladımm, 210 sanırım 3-4 haftaya tekabül ediyor ama emin değilim, siz 2 günde 1 artışa bakın sonra doktor sağlıklı artıyorsa keseyi görmek için çağırır ve daha doğru bilgiyi verir. Hayırlı olsunAdetim 8 gün gecikti son adet tarihim 15 temmuz
Teşekür ederimAnladımm, 210 sanırım 3-4 haftaya tekabül ediyor ama emin değilim, siz 2 günde 1 artışa bakın sonra doktor sağlıklı artıyorsa keseyi görmek için çağırır ve daha doğru bilgiyi verir. Hayırlı olsun![]()
Onemli olan kac ciktigi degil 48 saatte bir ikiye katlanip katlanmadigiHanımlar adetim bugün 4 gün gecikti bu sabah verdiğim beta 279 sizde değer iyi mi endişeliyim
2katı yada %66 oranında arrması yeterliymiş sağlıklı olabilmesi için253 beta beni 5 günüm gecikti iki sonra yine kan verecem ne kadar olması lazım Ağustos da eşimle ilişkiye girdik ne kadar beta yüksek olması lazim
Teşekkürler iki dış gebelikten sonra sevinemiyorum bile inşallah bu sağlıklıdırOnemli olan kac ciktigi degil 48 saatte bir ikiye katlanip katlanmadigi![]()
Değeri önemli değil artışı önemli. 2 günde aynı yerde aynı saatte min %66 olması yeterli. Düşük ya da yüksek olmasının bi önemi yok herkesin bünyesi farklı.Kızlar benim de beta 4+5 de 121 çıktı düşük dimi![]()
İki günde mi bu katlama.İlk beta 276
İkinci 432
Doktorum katlanmamış dedi
Böyle oluşta yükselen var mı Cuma bi test daha vericem
Evet canım 48 arayla aynı saatte verdim cuma tekrar vericem bakalım bundan korkuyordum bende bu 3 olduİki günde mi bu katlama.
O kadar da düşük değil sanki ama.
Canım daha düşük yüzdeleri diyorlar tam iki katı olmasa da.Evet canım 48 arayla aynı saatte verdim cuma tekrar vericem bakalım bundan korkuyordum bende bu 3 oldu![]()