Beta değeri normal mi

minesin

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2023
709
325
23
Kızlar merhaba bugun adet gecikmesinin 2. Günü beta 89 geldi iki gün önce verdiğim 35ti orantılı yükselmiş ama yine de düşük sanki daha yüksek çıkması gerekmez miydi? Böyle olup gebeliği sağlıklı olan bu durumu yaşayan var mı?

Doktorunuz ne dedi? Kan verdiğiniz hastane ne dedi?

Olabilir değer küçükken yavaş gidiyor zaten katlanarak gitsin önemli olan o. Hayırlı olsun

Doktora gitmedim gitsem de iki günde bir kan ver diyip gönderecek süreci yaşadım daha önce biliyorum ama bu zamanlarda daha yüksek çıkmıştı değerlerim
Her gebelikte farklı oluyor. Benim ilkinde bat günü 106, ikinci gebelikte yine bat günü 21 çıkmıştı. Önemli olan düzenli artması.

Merhaba,
Adetim 4 gün geçe verdiğim kanda beta 670 çıktı. 4 gün sonra tekrar verdiğim değer 1234 çıktı. Kasik ağrılarım ve meme hassasiyetin vardı bugün kasik ağrım kesildi meme hassasiyeti de azaldı. Yükselme normal mi ağrılarım neden kesildi bunları yaşayanlar tecrübelerini paylaşabilir mi?

Merhaba,
Adetim 4 gün geçe verdiğim kanda beta 670 çıktı. 4 gün sonra tekrar verdiğim değer 1234 çıktı. Kasik ağrılarım ve meme hassasiyetin vardı bugün kasik ağrım kesildi meme hassasiyeti de azaldı. Yükselme normal mi ağrılarım neden kesildi bunları yaşayanlar tecrübelerini paylaşabilir mi?
Canım normalde 2 gün sonra verdiğin kanın 1200lerde çıkması normal diye biliyorum ama sen bi doktora git zaten 1500 lerdeyken vajinal ultrasonla kese görünüyor umarım her şey yolundadır🙏🏻

Back
X