Beta değeri ve idrar testi

oluroyle

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2025
136
21
13
Arkadaşlar merhaba ben kimyasal gebelik geçirdim bu ay 90lardan 1.48e düştü değerim arada bir yükselme gibi dalgalanma oldu ama doktorlar negatif artık dedi. Kanamam da oldu. İdrar testimde hala pozitifi silik de olsa görüyorum beta hcg 1.48le bu normal mi

Eklentiler

• 1000101163.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 258
Testin markası ne belki testle ilgili bir sorundur bence bu değerle çıkmaması lazım bir şey

Düşüşe geçmiş zaten regl de olmuşsun canım korkmana gerek yok. Bu prodoctor yalancı çok çıkartıyor. Benim başıma iki üç kez denk geldi. Hı bazıları da çok düşük betayi bile algılıyor diyolar belkide o yüzden bilemiyorum tercih ettiğim bir marka değil artık..

Dış gebelik mi diye ödüm patladı gerçekten doktor da 1 negatif demek artık sıkıntı yok kimyasaldir demişti

Tabi negatif beta değerin.. o yüzden teste gerek yok kafanı karıştırma. Bende Mart'ta yaşadım kimyasali.. bekliyorum ne zaman sağlıklı bir gebelik olur bilmiyorum senin doktorun ne söyledi olumlu konuştu mu

Tabi negatif beta değerin.. o yüzden teste gerek yok kafanı karıştırma. Bende Mart'ta yaşadım kimyasali.. bekliyorum ne zaman sağlıklı bir gebelik olur bilmiyorum senin doktorun ne söyledi olumlu konuştu mu
Benim de ilk denemede olmuştu ovulasyon testi yapip denemiştim doktorlar bizi çok korkuttular başta dış gebelik kürtaj falan deyip. Sonrasında kendisi düşünce çok olumlu konuştular kimyasaldan sonra genelde sağlıklı gebelik gelirmiş kromozomal sıkıntısı vardır vücudun atmıştır içiniz rahat olsun tekrarlarsa bu durum genetik testi yaptırın dediler.

Aynen sağlıklı gebeliğin bekliyorum bende nasip artık.. sağlıcakla nasip etsin rabbim

Beta 0’ken bile testlerde çıkıyor aldırma sen. Hatalı falandır

merhabalar bisey sormak istiyodum beta hcg sonucundan anlayan biri varmidir aranizda yardimci olabilirmisiniz bana bi test sonucu atsamda eger bu durumu anlayamadim testlere gore hamileyim gibi ama bu beta degerinden anlayamadim bi turlu

Eklentiler

• 1000151710.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 199
Sizin beta değeriniz 11.2 beta değeri 5 üstü olunca gebelik var kabul edilir ama şu an düşük artışı takip etmeniz lazım 2 günde bir kan vererek. Bende 19 ile öğrendim 40 saat sonra 45 çıktı şu an bu şekilde takip ediyorum

Benim 29 Nisanda korunmasız ilişkim oldu eşimle, üzerine her zamanki tarihimde regl gördüm ve dünden önceki günde kan verdim sonucum bu şekilde sonuç sizce nedir yardımcı olur musunuz gebelik düşünmüyorum henüz

Eklentiler

• 606A808A-9691-4D50-85D6-53A58770EF0D.webp
    16 KB · Görüntüleme: 175
selam kızlar 10 haziran adet gecikmemin 1.günüydü kan verdim 1.20 çıktı şu an da adeti gecikmemin 4 . günü nefes alamıyacak şekilde sol kasık ağrım var belime ve bacaklarıma vuruyor ağrı acaba kan vermek için acele mi etim yorumlar mısınız lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…