Testin markası ne belki testle ilgili bir sorundur bence bu değerle çıkmaması lazım bir şeyArkadaşlar merhaba ben kimyasal gebelik geçirdim bu ay 90lardan 1.48e düştü değerim arada bir yükselme gibi dalgalanma oldu ama doktorlar negatif artık dedi. Kanamam da oldu. İdrar testimde hala pozitifi silik de olsa görüyorum beta hcg 1.48le bu normal mi
Prodoctor testimTestin markası ne belki testle ilgili bir sorundur bence bu değerle çıkmaması lazım bir şey
Anladım bu markayla ilgili kötü fazla yorum okumadım ama bilemedimProdoctor testim
Ben de çok şaşırdım umarım geri artmamistirAnladım bu markayla ilgili kötü fazla yorum okumadım ama bilemedim
UmarımBen de çok şaşırdım umarım geri artmamistir
Düşüşe geçmiş zaten regl de olmuşsun canım korkmana gerek yok. Bu prodoctor yalancı çok çıkartıyor. Benim başıma iki üç kez denk geldi. Hı bazıları da çok düşük betayi bile algılıyor diyolar belkide o yüzden bilemiyorum tercih ettiğim bir marka değil artık..Arkadaşlar merhaba ben kimyasal gebelik geçirdim bu ay 90lardan 1.48e düştü değerim arada bir yükselme gibi dalgalanma oldu ama doktorlar negatif artık dedi. Kanamam da oldu. İdrar testimde hala pozitifi silik de olsa görüyorum beta hcg 1.48le bu normal mi
Dış gebelik mi diye ödüm patladı gerçekten doktor da 1 negatif demek artık sıkıntı yok kimyasaldir demiştiDüşüşe geçmiş zaten regl de olmuşsun canım korkmana gerek yok. Bu prodoctor yalancı çok çıkartıyor. Benim başıma iki üç kez denk geldi. Hı bazıları da çok düşük betayi bile algılıyor diyolar belkide o yüzden bilemiyorum tercih ettiğim bir marka değil artık..
Benim de ilk denemede olmuştu ovulasyon testi yapip denemiştim doktorlar bizi çok korkuttular başta dış gebelik kürtaj falan deyip. Sonrasında kendisi düşünce çok olumlu konuştular kimyasaldan sonra genelde sağlıklı gebelik gelirmiş kromozomal sıkıntısı vardır vücudun atmıştır içiniz rahat olsun tekrarlarsa bu durum genetik testi yaptırın dediler.Tabi negatif beta değerin.. o yüzden teste gerek yok kafanı karıştırma. Bende Mart'ta yaşadım kimyasali.. bekliyorum ne zaman sağlıklı bir gebelik olur bilmiyorum senin doktorun ne söyledi olumlu konuştu mu
Aynen sağlıklı gebeliğin bekliyorum bende nasip artık.. sağlıcakla nasip etsin rabbimBenim de ilk denemede olmuştu ovulasyon testi yapip denemiştim doktorlar bizi çok korkuttular başta dış gebelik kürtaj falan deyip. Sonrasında kendisi düşünce çok olumlu konuştular kimyasaldan sonra genelde sağlıklı gebelik gelirmiş kromozomal sıkıntısı vardır vücudun atmıştır içiniz rahat olsun tekrarlarsa bu durum genetik testi yaptırın dediler.
İnşallah tez zamanda sağlıklı gebelik yaşarsınızAynen sağlıklı gebeliğin bekliyorum bende nasip artık.. sağlıcakla nasip etsin rabbim
Beta 0’ken bile testlerde çıkıyor aldırma sen. Hatalı falandırArkadaşlar merhaba ben kimyasal gebelik geçirdim bu ay 90lardan 1.48e düştü değerim arada bir yükselme gibi dalgalanma oldu ama doktorlar negatif artık dedi. Kanamam da oldu. İdrar testimde hala pozitifi silik de olsa görüyorum beta hcg 1.48le bu normal mi
Teşekkür ederim içim rahatladı birazBeta 0’ken bile testlerde çıkıyor aldırma sen. Hatalı falandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?