Beta degeri ve leke

Bulamasdim

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2021
75
18
8
27
Bugün kan testi verdim ve değer 129 cıktı ama dün akşamdan beri ara ara lavobada silince koyu kahverengi leke geliyor . Yerleşme lekesi olabilir mi yoksa başka birşey mı başına gelen varsa yardımcı olabilir mi.

Eklentiler

• 20211125_121054.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 56
Olabilir tabiki.ama dikkat edin bence düşuk tehlikesi de olabilir her ihtimali dusunun ve hemen bi doktora gidin bence Allah korusun ama dusuk riski varsa en azindan önlemi alinir

Olabilir tabiki.ama dikkat edin bence düşuk tehlikesi de olabilir her ihtimali dusunun ve hemen bi doktora gidin bence Allah korusun ama dusuk riski varsa en azindan önlemi alinir
Ztn şuan acil de verdim bu testi acil doktoruna söyledim bu durumu kadın doğuma gözükün bir bilgim yok bu konu hakkın da dedi. Yaşadığım yerde de yarına sıra bulmak imkansız daha sonra araya ztn haftasonu giriyor.

Direk doktora gidin Progestan hapı yada iğnesi yapılır . Ordaki kalintilarda olabilir ama hoş karşılanmayan durum. Sürekli sola yatmaya çalışın dinlenin ağır kaldırma ilişki asılma hareketleri yapmayın yani hani hareketlerden kacincaksiniz .

Tamamdır teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…