- 21 Ekim 2021
- 36
- 11
- 38
- 23
- Konu Sahibi Papatyaaa231
Pazartesi 24 Ekim beta değerim 123
28 Ekim beta değerim 316 normal Bi yükseliş mş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebeğin tutunacağı endometrium 10 cm olmuşPazartesi 24 Ekim beta değerim 123
24 123Pazartesi 24 Ekim beta değerim 123
Daha önce kaç tane yerde sordun normal dendi daha neyin cevabını istiyon arkadaşım 6konuda aynı soyluyoz bir saat zinra yine soruyonPazartesi 24 Ekim beta değerim 123
Ya pazartesi 24 değil 25 ekim. 24 yazdığı için 4 gün geçmiş gibi algılıyor insanlar ama üç gundeki artış bu.24 123
26 246
28 492
Normalde böyle ilerlemesi gerek 2 kati deriz ama %60 yükselmesi yeterli derler ama biraz az sanki yer hastane saatte onemli tabi ki de
Ben gün olarak bakmadım direk 24 e baktım eğer oyleyse artışı gayet normalYa pazartesi 24 değil 25 ekim. 24 yazdığı için 4 gün geçmiş gibi algılıyor insanlar ama üç gundeki artış bu.
Benim matematiğim mi kötüBacım daha önce normal dedik ya. Pazartesi 123, carsamba 240, cuma 480 gibi değerlerde olması gerekiyor. Sizin aradaki persembe günü 316 normal.
Anlamadığım şey daha önce de sordu normal dedik yine konu açmış.Ben gün olarak bakmadım direk 24 e baktım eğer oyleyse artışı gayet normal
Yok bebeğim ya sanki dört gün geçmiş gibi yazmış ama üç günlük artış aslında o ve matematiği berbat olan benim.Benim matematiğim mi kötü![]()
Pazartesi 123Benim matematiğim mi kötü![]()
Tamam ben de 3 günlüğe hesaplamaya calıştım. 125 desek 2 gün sonra 250 3. Gun icin de bir kat ekle 375.Yok bebeğim ya sanki dört gün geçmiş gibi yazmış ama üç günlük artış aslında o ve matematiği berbat olan benim.![]()
Tamam brnce ben doğru hesapladım.Pazartesi 123
Çarşamba 240 çıkmış cuma kan vermesi gerekirken bugün kan vermiş 1 günlük artış 318 çıkmış
Çarşamba kan vermemiş diyer konulara bak canım bı pazartesi Perşembe günü vermiş kanı Çarşamba kan vermemişPazartesi 123
Çarşamba 240 çıkmış cuma kan vermesi gerekirken bugün kan vermiş 1 günlük artış 318 çıkmış
Konu sahibi bizi aydınlatabilir misiniz kaç defa kan verdiniz ?Çarşamba kan vermemiş diyer konulara bak canım bı pazartesi Perşembe günü vermiş kanı Çarşamba kan vermemiş
Yav tamam da 60 değerin hesabını mı yapalım şimdi. İki gün sonra tekrar kan ver dedik. Versin bakalım normal mi değil mi.Tamam ben de 3 günlüğe hesaplamaya calıştım. 125 desek 2 gün sonra 250 3. Gun icin de bir kat ekle 375.
Tamam kötü olan senmişsin.![]()
Yav tamam da 60 değerin hesabını mı yapalım şimdi. İki gün sonra tekrar kan ver dedik. Versin bakalım normal mi değil mi.Çalışıyorum matematiğe, toparlayacağım.
![]()