- 3 Eylül 2021
- 229
- 163
- 18
- 30
- Konu Sahibi Limonmiski
Kzlar 11. Gün gecikmenin beta 3092 nasl ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öncelikle tebrikler gebesiniz tam olarak ne öğrenmek istiyorsunuz adetinizle beta değeriniz geçtikçe artış değerinizi miKzlar 11. Gün gecikmenin beta 3092 nasl ?
11 gün Gecikmeye gore 3 bin normalmi diye merak ettim azmi acaba diyeöncelikle tebrikler gebesiniz tam olarak ne öğrenmek istiyorsunuz adetinizle beta değeriniz geçtikçe artış değerinizi mi
Daha önceden 4 kez kimyasal geçirince insan korkuyoröncelikle tebrikler gebesiniz tam olarak ne öğrenmek istiyorsunuz adetinizle beta değeriniz geçtikçe artış değerinizi mi
Cok güzel cnm hayirli olsun11 gün Gecikmeye gore 3 bin normalmi diye merak ettim azmi acaba diye
İyi mi değer gerçekten internette ortalamada 7 bin fln gösteriyorda aklıma takıldı. Ptesi doktora gidicem nasipse inşallah kese görünürCok güzel cnm hayirli olsun
Gayet iyi tebrik ederimKzlar 11. Gün gecikmenin beta 3092 nasl ?
Ay iyimi gerçekten çok teşekkür ederim önceden hep kimyasal gebelik yaşadığım için gene korkuyorumGayet iyi tebrik ederim
Ben de kimyasal gecirdim.. Tekrar hamileyim ama Bu gebeliğimde de 7 gun gecikmeye bta 275 çıkmıştı eyvah buda kimyasal diye dusunurken şükür 14 haftaya kadar geldim.. Sizin btaniz iyi yani maşallah.Ay iyimi gerçekten çok teşekkür ederim önceden hep kimyasal gebelik yaşadığım için gene korkuyorum
Yaa çok teşekkür ederim içimi rahatlattınzBe
Ben de kimyasal gecirdim.. Tekrar hamileyim ama Bu gebeliğimde de 7 gun gecikmeye bta 275 çıkmıştı eyvah buda kimyasal diye dusunurken şükür 14 haftaya kadar geldim.. Sizin btaniz iyi yani maşallah.
Tabikide güzel benim 8 gün 599 du ona bile doktor beklediğinden iyi demişti ama kimyasal oldu 11 gün süper benceİyi mi değer gerçekten internette ortalamada 7 bin fln gösteriyorda aklıma takıldı. Ptesi doktora gidicem nasipse inşallah kese görünür
Ay çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla ilerler yarın muayneye gidicem inşallah kese görünür. Bu benim 5. Hamileliğim 3 kez kendiliğinden hamile kalmıştım 1 kezde tüp bebekle kaldım ama devamı gelmedi. Geçen ay tüp bebek denedik çok iyi embryolar dediler herşey güzel dediler ama olmadı. Dünya paralar verdik Bu ayda kafamdan attım spor yaptım kostum zipladim yürüdüm detoks içtim Allah'ın mucizesi işte.. gitmicem dedi inşallah da gitmez bana sımsıkı tutunur çünkü artık gücümüz kalmamıştıTabikide güzel benim 8 gün 599 du ona bile doktor beklediğinden iyi demişti ama kimyasal oldu 11 gün süper bence
geç döllenme de olabildiği için bunu bu şekilde hesaplayamazsınız doktorunuz bu değerle zaten keseyi net göremez içinizi ferah tutun allah'a dua esin ama değerinizi 2 günde bi baktırın ilerlemesine11 gün Gecikmeye gore 3 bin normalmi diye merak ettim azmi acaba diye
Bu değerle kese görünür yazıyor heryerde ama yarın muayneye gidicem bakalımgeç döllenme de olabildiği için bunu bu şekilde hesaplayamazsınız doktorunuz bu değerle zaten keseyi net göremez içinizi ferah tutun allah'a dua esin ama değerinizi 2 günde bi baktırın ilerlemesine
doktorunuzun kullandığı cihazla alakalı biraz umarım görürsünüz içiniz rahat eder stres yapmayınBu değerle kese görünür yazıyor heryerde ama yarın muayneye gidicem bakalım
İnşallah cnm rabbim gönlüne göre versin bı saglik problemin mi var normalde bende 1 kürtaj iki kimyasal geçirdim perde çıktı o yüzden sordumAy çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla ilerler yarın muayneye gidicem inşallah kese görünür. Bu benim 5. Hamileliğim 3 kez kendiliğinden hamile kalmıştım 1 kezde tüp bebekle kaldım ama devamı gelmedi. Geçen ay tüp bebek denedik çok iyi embryolar dediler herşey güzel dediler ama olmadı. Dünya paralar verdik Bu ayda kafamdan attım spor yaptım kostum zipladim yürüdüm detoks içtim Allah'ın mucizesi işte.. gitmicem dedi inşallah da gitmez bana sımsıkı tutunur çünkü artık gücümüz kalmamıştı![]()
Hayr cnm hiç birşey yok diyorlar kanda pihtilasma varmış oda iğne vuruluyordum ama olmuyr masip. Tedaviyle olmuyr kendi oluyrİnşallah cnm rabbim gönlüne göre versin bı saglik problemin mi var normalde bende 1 kürtaj iki kimyasal geçirdim perde çıktı o yüzden sordum
Bende kendiliğinden gebe kalabiliyorum normal de pko var da perdeden dolayı tutunamiyor demişti doktor histeroskopi oldum bakalım nasıl olacak simdiHayr cnm hiç birşey yok diyorlar kanda pihtilasma varmış oda iğne vuruluyordum ama olmuyr masip. Tedaviyle olmuyr kendi oluyr
Banada Rahime bakalm rahimdemi birşey var dediler en son rahimdede birşey çıkmadı çizik attılar ama öbür ay iyi embryolar transfer oldum tutmadı. Bdaha toparlan gel bu sefer genetige gondericem dedi doktor. Öbür ay bu ay yani sonuç bu herşey vaktine esirdir gerçekten. Allah'ın hikmetinden sual olmaz o en iyisini bilirBende kendiliğinden gebe kalabiliyorum normal de pko var da perdeden dolayı tutunamiyor demişti doktor histeroskopi oldum bakalım nasıl olacak simdi
Senin adına çok sevindim inşallah sağlıcakla ilerler darısı bize rabbim tüm isteyenlere nasip etsinBanada Rahime bakalm rahimdemi birşey var dediler en son rahimdede birşey çıkmadı çizik attılar ama öbür ay iyi embryolar transfer oldum tutmadı. Bdaha toparlan gel bu sefer genetige gondericem dedi doktor. Öbür ay bu ay yani sonuç bu herşey vaktine esirdir gerçekten. Allah'ın hikmetinden sual olmaz o en iyisini bilir