Beta degeri

Papatyatacli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2023
38
4
1
Kızlar carsamba günü beta degerim 33 cikmisti..bugün yeniden baktirdm 198 çıktı. Geç dollenme olmuş olabilir. Doktor takip edilcek değer dedi ultrasonla baktı. Bu değer artar mı yoksa umutlanmayayim mi hiç.

Kızlar carsamba günü beta degerim 33 cikmisti..bugün yeniden baktirdm 198 çıktı. Geç dollenme olmuş olabilir. Doktor takip edilcek değer dedi ultrasonla baktı. Bu değer artar mı yoksa umutlanmayayim mi hiç.

Çok güzel artmış değeriniz 2 günde 2 kattan bile fazla artmış.

Gerçek mi ya ilk o sıra veren kız 500,600 olcak dedi. Sonra doktora dedim değer nasıl normal yükselmiş kontrol edilmesi lzim dedi ben de bir se anlamadım düşük mü yuksek mi
Şuan düşük gibi çünkü en son çarşamba bugun 4 gün geçmiş ama belli olmaz hızlanabilir çok takma bence güzel güzel artıyor

Gerçek mi ya ilk o sıra veren kız 500,600 olcak dedi. Sonra doktora dedim değer nasıl normal yükselmiş kontrol edilmesi lzim dedi ben de bir se anlamadım düşük mü yuksek mi

çarşamba 33
Cuma 66
Pazar 120

Her gün 2 kat artması yeterli diyorlar 120'olsa bile düzgün sayılabilecek bi değerdi sizin daha fazla artmış. Neden öyle söylediler anlamadım. :/

Gec döllenme olunca böyle mi olur canım

Tam bende bilmiyorum ama mantık yürütmeye çalışıyorum mesela adetinize göre 4 haftalık olması gerekiyordur ama geç döllendiği için 3 haftalık gibi beta çıkıyordur diye düşündüm. İyi düşünelim iyi olsun inşallah.

Beta değeri çok önemli değil 2 kat artması önemli. Senin zaten 2 gün sonra 400 küsür olur kadının söylediği değere 2-3 güne ulaşırsınız. Hayırlı olsun

İnşallah iyi düşünup.kendimi.strese sokmicam rabbim sağlıkla kucağımıza almaya nasip eder inşallah

Merhabalar arkadaşlar bende pazartesi beta 200 cuma ise 700 ve bana saglkl ocagı doktora değerin düşük dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…