Beta değeri

gulben123

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2024
5
2
1
23
Merhabalar ilk kan testimi reglm gecikmeden 6 ocakta verdim 30.3 çıktı daha sonra 9 ocakta verdim 104 çıktı daha sonra 15 inde verdim 360 çıktı sizce yükselmesi normal mi yoksa dış gebelik veya kimyasal gebelik olma ihtimali var mı ?

Merhabalar canım 2 günde bir iki katına çıkması gerekiyor artış oranı düşük gibi görünüyor bende kimyasal yaşamıştım ama sen yine de iyi düşünmeye çalış stres de etkilemesin

15 ocaktaki artış biraz düşük olmuş

Aynı saat aynı labratuardan 17 sinde de bakın

15 ocaktaki artış biraz düşük olmuş

Aynı saat aynı labratuardan 17 sinde de bakın
Çarşamba günü tekrar aile hekimine kan vermeye gidicem zaten ama biraz korkuyorum hani stresliyim ilk gebeliğim yerleşme kanamam olduğu için dün gece gittim ilaç falan yazdı hatta

Merhabalar canım 2 günde bir iki katına çıkması gerekiyor artış oranı düşük gibi görünüyor bende kimyasal yaşamıştım ama sen yine de iyi düşünmeye çalış stres de etkilemesin
Yerleşme kanaması olmuşmuydu peki sizde

Merhabalar ilk kan testimi reglm gecikmeden 6 ocakta verdim 30.3 çıktı daha sonra 9 ocakta verdim 104 çıktı daha sonra 15 inde verdim 360 çıktı sizce yükselmesi normal mi yoksa dış gebelik veya kimyasal gebelik olma ihtimali var mı ?
Belirtileriniz neydi acaba

Bence en iyisini dr bilir siz sakın stres yapmayın etkileyebilir inşallah sağlıkla gelir

Back
X