Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar ilk kan testimi reglm gecikmeden 6 ocakta verdim 30.3 çıktı daha sonra 9 ocakta verdim 104 çıktı daha sonra 15 inde verdim 360 çıktı sizce yükselmesi normal mi yoksa dış gebelik veya kimyasal gebelik olma ihtimali var mı ?
Merhabalar canım 2 günde bir iki katına çıkması gerekiyor artış oranı düşük gibi görünüyor bende kimyasal yaşamıştım ama sen yine de iyi düşünmeye çalış stres de etkilemesin
Çarşamba günü tekrar aile hekimine kan vermeye gidicem zaten ama biraz korkuyorum hani stresliyim ilk gebeliğim yerleşme kanamam olduğu için dün gece gittim ilaç falan yazdı hatta
Merhabalar canım 2 günde bir iki katına çıkması gerekiyor artış oranı düşük gibi görünüyor bende kimyasal yaşamıştım ama sen yine de iyi düşünmeye çalış stres de etkilemesin
Merhabalar ilk kan testimi reglm gecikmeden 6 ocakta verdim 30.3 çıktı daha sonra 9 ocakta verdim 104 çıktı daha sonra 15 inde verdim 360 çıktı sizce yükselmesi normal mi yoksa dış gebelik veya kimyasal gebelik olma ihtimali var mı ?