Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım neyini beğenmedin değerin %60 artımış beklenen o zatenMerhaba arkadaşlar 3 Eylül de transfer oldum gebelık testım pozıtıf çıktı
10. Günde kan verdım -228
12. Günde kan verdim - 362
Çıktı yükseliş az değil mi çok morelım bozuldu bu durumda olup yükselen var mı degerı
Az değil mi artışı herkes dedi ki fazla artması lazım ilk gebelıgım çok korkuyorumCanım neyini beğenmedin değerin %60 artımış beklenen o zatenendişe etme
Canım %60 olması iyi öyle düşünme 12.gün bugün 14 de daha da artacaktır korkma germeAz değil mi artışı herkes dedi ki fazla artması lazım ilk gebelıgım çok korkuyorum
İnşallah biraz morelim bozuldu açıkçası böyle görunceCanım %60 olması iyi öyle düşünme 12.gün bugün 14 de daha da artacaktır korkma germe
Gardını düşürme seninledir merak etme stres yapıp rahmini de kasmaİnşallah biraz morelim bozuldu açıkçası böyle görunce
Umarın öyle bu iki gün nasıl geçecek bilmiyorumGardını düşürme seninledir merak etme stres yapıp rahmini de kasma![]()
Böyle düşünürsen tabi biraz zor geçer ama endişe etme yine güzel bir artış yani çok kötü değil kendini bu kadar üzecekUmarın öyle bu iki gün nasıl geçecek bilmiyorum
Çok teşekkür ederim umarım hayırla sonuçlanır biraz da olsa içimi rahat ettirdinizBöyle düşünürsen tabi biraz zor geçer ama endişe etme yine güzel bir artış yani çok kötü değil kendini bu kadar üzecek
Her zamanÇok teşekkür ederim umarım hayırla sonuçlanır biraz da olsa içimi rahat ettirdiniz![]()
Siz de tüp bebek mi yaptınızHer zamangüzel gelicek sonuç korkma endişe yok
Evet şimdi tedavideyim canım ama pozitif olmak çok faydalıSiz de tüp bebek mi yaptınız
HaklısınızEvet şimdi tedavideyim canım ama pozitif olmak çok faydalı![]()
Sızınde hayırla sonuçlansın inşallahEvet şimdi tedavideyim canım ama pozitif olmak çok faydalı![]()
Aminn inşallahSızınde hayırla sonuçlansın inşallah
İki gün sonra tekrar verecegım zatenBenim de ilk değerim 117, ikinci değerim 197 idi. Bebeğim 9 aylık olmak üzere :) bir kez daha kan verin, bence problem yok
8. Gün 58Merhaba arkadaşlar 3 Eylül de transfer oldum gebelık testım pozıtıf çıktı
10. Günde kan verdım -228
12. Günde kan verdim - 362
Çıktı yükseliş az değil mi çok morelım bozuldu bu durumda olup yükselen var mı degerı