• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta değeri

saturnhalkasii

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2025
124
58
13
Merhabalar aceleci davrandığımı biliyorum ama regl olacağım gün beta değerim 38 çıktı, 2 gün sonra 129 çıktı bugün kan verdim pazartesi çıkacakmış. 3 gün beklemek zorundayım azap veriyor 🥲 daha önce 1000lere cikmisti değerim ama düşük yapmıştım. Değerini böyle azken ogrenip sağlıklı gebelik yaşayan varsa yazabilir mi umut olsun istiyorum 😔

Seninkinden daha düşük degerle öğrenen çok kişi var. Sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah rabbim. Darısı bana duanı eksik etme lütfen 🙏🏼❤️
Merhabalar aceleci davrandığımı biliyorum ama regl olacağım gün beta değerim 38 çıktı, 2 gün sonra 129 çıktı bugün kan verdim pazartesi çıkacakmış. 3 gün beklemek zorundayım azap veriyor 🥲 daha önce 1000lere cikmisti değerim ama düşük yapmıştım. Değerini böyle azken ogrenip sağlıklı gebelik yaşayan varsa yazabilir mi umut olsun istiyorum 😔

Sağlıkla kucağına alırsın insallah.
Benim de degerim ilk 127 ile öğrenmiştim. Dr cok erken regl de olabilirsin devam da edebilir. dedi. Suan 9 haftalık hamileyim.

Hatta dr sey demişti. Falın acılmış yarısı gebelik diğer yarısı sadece beklemek. Dua et sağlıklı ise ilerlesin.

32 ile öğrenmiştim bende hiç sıkmayın canınızı

E nabizi kontrol edin bence saat 4 gibi çıkıyor sadece beta verdiyseniz

Benimki tüp bebek ve transferin 11. günü 17 ile öğrendim. Çok çok düşüktü değerim. Şimdi oğlum 2,5 yaşında ❤️

Hepinize teşekkür ederim bende sağlıklı ise ilerlemesi için dua ediyorum fakat insan tedirgin oluyor Malesef bu süreçte desteğiniz için teşekkürler inşallah sağlıkla ilerler 🥹🤍
Sağlıkla kucağına alırsın insallah.
Benim de degerim ilk 127 ile öğrenmiştim. Dr cok erken regl de olabilirsin devam da edebilir. dedi. Suan 9 haftalık hamileyim.

Hatta dr sey demişti. Falın acılmış yarısı gebelik diğer yarısı sadece beklemek. Dua et sağlıklı ise ilerlesin.

32 ile öğrenmiştim bende hiç sıkmayın canınızı

2,7 sonrası 23 ile öğrendim
İnşallah sağlıklı bi gebelik geçirirsiniz

Benimki tüp bebek ve transferin 11. günü 17 ile öğrendim. Çok çok düşüktü değerim. Şimdi oğlum 2,5 yaşında ❤️

Keşke aynı gün içinde sonuç öğrenebileceğim bir ilde yaşasaydım. Malesef çıkmadı zaten sabah da pzt çıkacak demişlerdi
Acile gidin eğer imkanınız varsa diyin tüp bebek yaptırdım betaya baktracam lekelenmem var diyin bakıyorlar hemen 45 dk çıkıyor tüp bebek demezsen bakmazlar

Önceki gebeligimde regl e 4 gün kala 71.01 ile öğrendim oğlum 5 yaşında ❤ şu anki gebeligimide yumurtlamanın 10. Günü 26.21 ile öğrendim 31 ekim öğlen 12.50 de daha sonra değer takibi için 4 kasım sabah 9.30 da kan verdim oda 437.9 çıktı merak etme sağlıkla yükselecek inşallah biraz aceleci davrandık bedelini ödüyoruz 🤭

Back
X