• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta degeri

elmalar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2021
756
118
53
33
Arkadaslar ikize gebeyim geçen hafta 30 binlerdeydi betam bugün acile gitmek zorunda kaldım bir damla kırmız kan geldi ama bebeklerin kalp atışını duydum haftamla uyumluydu ama betam bu şekil yazıyor betam düşmüş mü demek bu

Eklentiler

• IMG_6035.webp
    IMG_6035.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 63
Arkadaslar ikize gebeyim geçen hafta 30 binlerdeydi betam bugün acile gitmek zorunda kaldım bir damla kırmız kan geldi ama bebeklerin kalp atışını duydum haftamla uyumluydu ama betam bu şekil yazıyor betam düşmüş mü demek bu
Merhaba
Kaçıncı haftadasınız ?

Böyle

Eklentiler

• IMG_F4B28834-0970-4780-8B0F-8A1BBD38E5B1.webp
    IMG_F4B28834-0970-4780-8B0F-8A1BBD38E5B1.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 46
Canım ikiz gebeliklerde nasıl oluyor bilmiyorum ama belli bi haftaya kadar benim bildiğim 10. Haftaya kadar hep yükselmesi gerekiyor. 10. Haftada sonra düşüş oluyor 7 haftaya göre aslında bebek boyutun da güzel uyumlu gayet.
Ama yine de bi doktoruna sor canım. Kendi gittiğin kadın doğum doktoruna .

Naptınız doktora göründünüz mü son durumunuz nedir ?

Dusmus anlamina gelmiyor 15000den buyuk diyor. Beta yuksekse bir noktadan sonra sadece sundan buyuktur gibi cikiyor bazi hastanelerde. Ayrica 2000 den sonra yani kese gorundukten sonra betaya bakilmaz. Artis hizi duser. Caninizi sikmayin cok normal bu.

Back
X