Beta değeri83

senanuuur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2025
8
0
1
29
Merhaba kızlar , yardımcı olursanız çok sevinirim 28 günde bir olan regli döngüm var ve asla şaşmaz bu ay 18 Haziran da adet olmam gerekirken olmadım ve ben 17 sinden başlayarak 20 hazirana kadar test yaptım hepsi de pozitif çıktı. Ardından 22 Haziranda önce kahverengi akıntı geldi ardından çok açık pembe kan geldi leke tarzında küçük yuvarlaklar sonra açık kırmızı oldu rengi hemen kan testi verdim beta değeri 83 çıktı yarın yine kan testi vereceğim ben adet mi oldum yoksa hamile miyim

Kimyasal olabilir arkadaşım. Kanamaya dönerse öyledir. Devam etmezse geç döllenme olabilir. 2 gün sonra tekrar verin

Eger kanaman adet seklinde devam etmiyorsa olabilir ben adetim 2 gun geciktikten sonra gittim 70 cikti sonra yukseldi gec dolllenme olmus

Şöyle adet diyemiyorum hiç bir zaman bu kadar açık renkli bir adet kanım olmadı ve ped doldurmuyor peçete ile geçiştirilecek bir şey ayağa kalktığımda geliyor o da sizce yerleşme olsa 2 . Gün kesin bitmeli mi

Yerleşme kanaması olmuş hamilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…