- 15 Ocak 2017
- 57
- 20
- 18
- 40
- Konu Sahibi Hayal masal
Selamm kizlar adet gününden önce kan verip hamile oldugunu ögrenenler beta degeriniz kac cikti. Ben adete 4 gün kala verdim 21.10 cikti nasil sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selamm kizlar adet gününden önce kan verip hamile oldugunu ögrenenler beta degeriniz kac cikti. Ben adete 4 gün kala verdim 21.10 cikti nasil sizce
Adetten 2 gün önce 88 çıktı canımSelamm kizlar adet gününden önce kan verip hamile oldugunu ögrenenler beta degeriniz kac cikti. Ben adete 4 gün kala verdim 21.10 cikti nasil sizce
Güzel haberlerini bekliyoruz :)Cok saolun kizlar yarin tekrar kan vericem ins katlamistir. Sizlerin baya iyi cikmis masallah.
İnşallah senin de katlanmıştır canım hadi iyi haberler verirsin inşallah bize :)Cok saolun kizlar yarin tekrar kan vericem ins katlamistir. Sizlerin baya iyi cikmis masallah.
Insallah canim cok saol :)Güzel haberlerini bekliyoruz :)
Cok saol canim ins. Yüregim agzimda bekliyorum yarini :)İnşallah senin de katlanmıştır canım hadi iyi haberler verirsin inşallah bize :)
Adetten 6 gün önce 76 adetten 4 gün önce 768 cikti
maşşalhhhh ne guzel katlanmış , keşke benımkıde öyle olsa
Darisi bize insallahh.Adetten 6 gün önce 76 adetten 4 gün önce 768 cikti
Benimde adetlerim hic duzenli degil en sin 22 aralikta adet olmustum dun kan verdim 22.10 cikti icim.icim yiyor valla yarin bi hayirli sonuc alsaydim :)Adet duzenim olmadığı için adetten kaç gün öncesini bilmiyorum ama 35 çıkmıştı hiç endişe etme bir tanıdığım adetine bir hafta varken 9 HCG öğrendi:))