Beta değerim 30 çok mu düşük

lotus cicegi44

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2024
94
24
8
28
Sat 19 Ağustos
30-31 Ağustos -1 Eylül arası pik ve çatlama oldu
16 Eylül de kan verdim 30 çıktı 1 Eylül'de çatlama günüm 16 su adet günüm 31 Ağustosu baz alırsam 1 gün gecikme ile sizce normal mi bu beta değeri bana çok düşük geldi

Düşük veya yuksek hıcbırsey farketmez ne zaman döllenme olduguyla alakalı önemli olan düzenli artış yarın aynı hastanede tekrar kan verın

Sat 19 Ağustos
16 Eylül de kan verdim 30 çıktı 1 Eylül'de çatlama günüm 16 su adet günüm 31 Ağustosu baz alırsam 1 gün gecikme ile sizce normal mi bu beta değeri bana çok düşük geldi
Şu anda bunu anlayamazsın canım. İki gün sonra tekrar kan verdiğinde iki katı artmış olması gerekiyor

Sat 19 Ağustos
Dusuk çıkması önemli değil artış önemli inşallah sağlıkla ilerler

Geç yerleşmiş olabilir. Döllenmeden yani aşağı yukarı çatlamadan sonraki 6. ve 12. gün arası yerleşebilir. 48 saatte iyi bir artış olursa sorun yok demektir. Benim doktorum iki günde bir değil direkt 1 hafta sonra ikinci testi istemişti sürekli git gel yapmamıştım öyle bir şey yapabilirsin istersen.

Geç yerleşmiş olabilir. Döllenmeden yani aşağı yukarı çatlamadan sonraki 6. ve 12. gün arası yerleşebilir. 48 saatte iyi bir artış olursa sorun yok demektir. Benim doktorum iki günde bir değil direkt 1 hafta sonra ikinci testi istemişti sürekli git gel yapmamıştım öyle bir şey yapabilirsin istersen.
Bende yarın ikinci testi verecegim

Umarım 12. Gün yerleştirme normal galiba sonuç 2 günde bu artış

Back
X